local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas izlase cīnās, taču piekāpjas Vācijai bullīšos un diemžēl PČ beidzies31

Labvakar, spocēni. Latvijas izlase aizvadīja lielisku spēli, taču ar to, diemžēl, bija par maz, lai uzvarētu Vāciju Vācijā un iekļūtu ceturtdaļfinālā.

316 0 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000
Lūzt sirds, sāp dvēsele un visādi citādi ir slikti. Sirsnīgi sveicieni tiesnešiem. Savos augstumos, bet tas kā jau vienmēr. Bet ja nopietni, tad cepuri nost puišiem. Pēc ilgākas pauzes izlases spēles skatījos tiešām ar prieku. Protams,varētu runāt par kļūdām, bet katrs pats zina, ko ir izdarījis, tāpēc vienkārši priecāsimies par lielisko sniegumu!
17 0 atbildēt

Galvenais, ka bija baudāms hokejs pēc seniem laikiem.

Pa manam esam šogad desmitie

15 0 atbildēt

Man liekas ka šogad čaļi bija pelnījuši tikt tālāk. Vienīgā spēle, kur nevarētu teikt ka komandai nebija haļava, uzvarot Latviju, bija Krievija.

13 0 atbildēt

Galvenais uz ko orientēties tagad-nepazaudēt Hārtliju un pārrevidēt jaunatnes hokeju!  Šis čempionāts varētu būt lielisks grūdiens  visai hoķa un to atbalstītāju sabiedrībai,kas sanīka pēc  iepriekšējo čempionātu fiasko un  dinamo sagādātajām šausmām. Cerības nav lielas par Bobu,bet  ir!!

13 0 atbildēt

Tris uzvaras ,neizshkjirts pamatlaika ,10 punkti... Pat zaudejumi neizskatijas gluzhi bezcerigi(iznjemot ar krieviem), bet ari tur bija divaini varti ,kurus neviena normala hokeja sabiedriba neieskaititu.Ja vartu laukuma ir pretinieka speletajs(trauce vartsargam!!!),tad ,,golu,, neieskaita, bet te krievs staveja ne vien vartu laukuma,bet pat jau aiz vartu linijas ,shupodams vartus,bet jobanie tiesneshi atzist ,ka var skaitit tomer vartus ,jo pa lielam jau tie vel bija turpat(taja pasha laukuma puse ... emotion )... Uz tadas tiesashanas fona vispar jautri spelet .Man tikai gribetos ,lai ar sho treneri musejie pastradatu vel ,jo pat tik isa laika progress ir milzigs.Lai nakoshaja PC musejie jau butu tik labi sagatavoti ,ka pat visadas tiesataju perversas fantazijas nespetu izsist no stripas.

7 0 atbildēt

Fināla cienīga spēle.  Lai gan spēlē vāciešiem tiesneši bija kā sestais laukuma spēlētājs - dažās situācijās "pietiesāja", bet tāpat - mūsējie malači, ka nepadevās un spēlēja ar atdevi. Spriedze šajā spēlē bija augstā līmenī.

Ceru, ka mūsu Hokeja federācijas pārstāvji un komanda turpinās sadarbību Hārtliju, jo ar šo treneri ir redzama izaugsme un arī rezultāts. Žēl, ka Hārtlijam nesanāks pastrādāt ar Rigas Dinamo komandu, jo man liekas, ka tieši viņš spētu kaut ko mainīt šīs komandas sniegumā.

6 0 atbildēt
Sāpīga, bet skaista spēle. Paldies puišiem!
6 0 atbildēt
Skumīgi 😑
5 0 atbildēt

1.)Es neuzskatu, ka Kalvītis ir īpaši labs cilvēks,bet kopš "godājamais" Lipmana kungs ir patriekts, ir redzams progress jau no vadības.Milzīga pateicība par Hārtliju un par to, ka bija pietiekoši sagatavošanās laiks.Savādāk visos citos gadosbez maz vai nedēļu pirms čempionāta noskaidroja kurš vadīs izlasi.Pašlaik ilgs sagatavošanās posms, kurā tiešām nebija tikai paslidošana pa ledu.

2.)Ļoti liels prieks, par mūsu puišiem.Esmu no faniem, kas neatkarīgi no rezultāta tikai par un ar savējiem.Tomēr pašlaik es lepojos, kā nekad, jo tāda meistarība kāda tika parādīta bija vienkārši izcila.Mēs bijām pelnījuši ko vairāk.Bija pie vainas ne tikai pašu kļūdiņas, bet arī tiesnešu izcilais vērtējums.

3.)Mani ļoti priecēja atsevišķu spēlētāju meistarība.Piem.Rihards Bukarts, lai gan neguva vārtus, bet tas kā ievadīja ripu zonā bija izcili.Nu Elvis jau tiešām un vēl zīmīgi iniciāļi. Ceru, ka panāks tādu pašu izlases štāžu kā Masala. Sprukts kurš jau cienījamā vecumā un ar izlases pārtraukumu arī patīkami pārsteidza.Man personīgi ļoti, ļoti pietrūka Dārziņa arī Karsuma.

Kopsavilkums.Paldies par vienu no labākajiem PČ pēdējos gados!

5 0 atbildēt

Paldies par saturīgajiem aprakstiem!

4 0 atbildēt

Tos 3 labākos parasti definē pa vienam no katras pozīcijas - vārtsargs, aizsargs, uzbrucējs. Tāpēc 2 uzbrucēji tur nekādi nevar būt.

Bet kopumā jā, minimālo programmu izlase izpildīja, kaut arī pēdējo spēli pagrūda un netika tālāk. Kas nav nekāds negods, jo kā arī vērtēja Puče un Sorokins, tad komandas bija ļoti līdzīgas un iznākums varēja būt 50/50 - cik tur trūka, ka mūsējie nebūtu ielaiduši izšķirošos vārtus, vai iemetuši papildlaikā. Bet nu jau kuro reizi gan veiksme, gan hokeja dievi, gan arī tiesneši bija pretinieka pusē.

Btw, autoru var apsveikt ar samērā precīzo prognozi par punktiem - prognozēji 11 punktus, izlase dabūja 10. Gan drusku savādākā sadalījumā, bet close enough. Un, bez šaubām, ar 11 punktiem būtu pieticis tālākai cīņai.

Žēl, protams, ka netikām tālāk, bet komanda nudien spēlēja atzīstami un, atšķirībā no daudziem iepriekšējiem čempionātiem, šajā nudien nav par ko kaunēties. Pirmkārt jau tāpēc, ka sniegums bija stabili labs, nevis graujoši lēkājošs no spēles uz spēli, un iztikām bez īpašām sagrāvēm (izņemot spēli ar Krieviju, bet tas bija īpašs gadījums). Gribētos vien domāt, ka šīs pozitīvās tendences un progress saglabāsies arī nākošajās oficiālajās sacensībās, lai kad tās arī nebūtu.

3 0 atbildēt

skaista spēle bija emotion

3 0 atbildēt

Jā, man bija liela vilšanās, bet reizē prieks, jo tā kā vakardienas spēlē cīnijās, es domāju nekad nebūs. Runājot par meistarību.. jā, bija kļūdas, noraidījāmies (kā Kulda, 2 viņa noraidījumos iemeta mums arī abus golus, tai skaitā pašu pēdējo kas izlīdzināja rezultātu, viedoklis dažāds, bet es uzskatu ka zaudējām dēļ viņa), protams, kad esam vairākumā, dažviet prasījās kādas izspēlītes vārtu priekšā, nevis pliki metieni. Tāds ir mans viedoklis, sapratām ka esam spējīgi konkurēt ar Vāciju lielā līmenī, paldies komandai, paldies Hartlijam, jo es domāju ka tieši viņš arī ieguldija lielāko darbu, kā arī mūrim v2 - Elvim. Es varētu vēl kko uzrakstīt, bet man jāiet uz skolu. 

3 0 atbildēt
Zaudējām, nu nekas. Vismaz spējām atgūties un vēl izvirzīties vadībā emotion Ceru, ka līdz nākamajam sacensībām Hārtlijs būs sagatavojis mūs vēl labāk. Šogad pat bija prieks skatīties!
2 0 atbildēt

Baigi, baigi skumji...

Pie 2:0 pārtraucu skatīties, tad pie 2:1 jau atsāku un tāpat skumjš fināls. Labāk nebūtu skatījies un nervus bojājis..

To pēdējo golu baigi, baigi nevajadzēja, kaut kā tās 2 min bija jāiztur mazākumā...

2 0 atbildēt

Žēl gan, bet tāpat baigie malači~!

2 0 atbildēt
Ne pa tēmu iedeva Kuldam 2 min., tādēļ arī zaudējām.
1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

1. Tizls noraidiijums beigaas neparko.

2. Nu kaadeelj Daugavinjam dot mest bulliiti???

Psc, kaa var paartraukt skatiities? (kakasy)  emotion 

Paldies par rakstu!  emotion 

1 0 atbildēt

Jāskatās kā būs ar Bobu,teiktu,ka 20%,ka paliks trenēt.

Patika Rihards Bukarts.Bezbailīgi spēlē.vienreiz ripu zona pazaudēja,bet turpretī kādas 8 reizes vienatnē ievadīja.Nākamgad gribētu karsumu,dārziņu,arī ābolu,,jevpavlovu,dzierkalu.Var redzēt,ka jāsāk izvēlēties starp potenciālu un prasmēm,jo visiem vietas nepietiks izlasē.Diemžēl,krita acīs arī Blugers aizsardzībā.tur nūju noraidījuma robežās,samācījies ahl.

0 0 atbildēt