local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas U-18 izlase izcīna ceturto uzvaru četrās spēlēs un atgriezīsies Elitē.2

Šovakar Latvijas U-18 izlase aizvadīja savu ceturto spēli un izcīnīja ceturto uzvaru, tādējādi nodrošinot tiesības, nākamgad spēlēt Elites divīzijā, vēl neaizvadot pēdējo maču pret Kazahstānu. Šajā vakarā ar 4.1 tika pārspēti Dānijas vienaudži. Interesanti, ka mača rezultātu atklāja tieši Dānijas izlase hokejisti un to izdarīja hokejists ar itin pazīstamu uzvārdu Latvijas hokeja aprindās - Viktors Čubars. Tiem, kuriem švakāka atmiņa vai vienkārši ir par jaunu, lai atcerētos šādu uzvārdu Latvijas hokejā - Viktora tēvs Sergejs ir aizvadījis padsmit spēles Latvijas lielajā izlasē un vairākus pasaules čempionātus junioru izlasēs.

Turpinājumā gan vārti bira tikai Dānijas vārtos. Nevarētu teikt, ka dāņi būtu ļoti stipri zaudējuši meistarībā vai cīņassparā, taču Latvijas izlase prata izmantot savas izdevības un sekoja četri bezatbildes vārti Ozola, Kopasa, Barkovska un Polca (tukšos vārtos) izpildījumā, kuri nodrošināja uzvaru šajā mačā un turnīrā kopumā. Atgādinu, ka iepriekš tika pārspēta Vācija (3.1), Norvēģija (3.0) un Slovēnija (2.1)

Var pateikt, ka puiši ir malači un jācer, ka karjerā viss izdosies. Atliek cienīgi aizvadīt pēdējo maču, svētdien pret Kazahstānu, jo iziet laukumā bez cīņasspara būtu nesmuki pret faniem. Vai, kādu no viņiem varētu apskatīt lielā izlase? ņemot vērā situāciju ar vārtsargiem, iespējams, var paprovēt Vori, no uzbrucējiem Fjodorovu, Marcinkēviču, Kopasu un Ozolu, bet aizsargiem Ozolu un Sējēju. Vai, kāds būtu reāls braucējs uz Dāniju? Diez vai, taču nākotne pušiem ir itin gaiša.

Par lielu Latviju, par lielu hokeju!

55 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Labi, ka tā ...

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt