local-stats-pixel fb-conv-api

Latvija pārspēj Dāniju(1:0) un pirmo reizi kopš 2009. gada spēlēs 1/4finālā20

Labs vakars visiem spocēniem. Pirmais ko gribu teikt ir apsveikt ar Latvijas uzvaru un panākumu, kuru bija jāgaida 9 gadus - iekļūšanu top 8. Nervu cīņā ir izdevies uzvarēt mājiniekus dāņus, turklāt sausā. Vislielākie nopelni panākumā, protams, Elvim Merzļikinam, kurš aizvadīja izcilu spēli, taču uzslavas ir pelnījusi visa komanda. LATVIJAS izlase pierādīja visiem, kas sevi nolika pirms turnīra to, ka ne jau pārbaudes spēlēs ir jāizcīna uzvaras, bet čempionātā. Daudzi pirms turnīra jau gatavojās atlaist Hārtliju un gaidīja izkrišanu no Elites, tā vietā ir pretējais - garantēta vismaz 8. vieta turnīrā. Turnīra atklājums - Rūdolfs Balcers, jo reti, kāds mums debitē ar tādu pārliecību. Pirms Balcers ieradās cerēju uz pāris punktiem un labu spēka spēli, tā vietā atbrauca hokejists, kura katrs izgājiens laukumā var radīt pozitīvas emocijas. Par šo spēli - kļūdas bija, taču tas ir saprotami, jo ir ļoti grūti aizvadīt 2 labas spēles 2 dienās, taču tas izdevās. Tie, kas heito Latviju teiks, ka paveicās, teiks, ka haļava. Veicas stiprākajiem un tieši tāpat var teikt, ka dāņiem paveicās, ka vairākkārt sabučojām viņu vārtu stabu. Pirms turnīra daudzi satraucās, nenoliegšu, arī es, kā būs bez vairākiem līderiem -Dārziņa, Girgensona, Kuldas, Daugaviņa, kā pavilks Merzļikina dublieri, vai Merzļikinam pēc smagā Šveices fināla būs iekšā - būtībā sanāca piespiedu paaudžu maiņa, kura ir izdevusies necerēti veiksmīgi.

Ceturtdienas vakarā mūs sagaida cīņa ar Zviedriju. Protams, ka šajā mačā nebūsim favorīti, protams, ka uzvarai vajadzēs brīnumu, taču džeki jau tagad ir izdarījuši to, ko no viņiem negaidīja neviens. Paldies puišiem par šo spēli un turēsim īkšķus pret zviedriem. Pat ja neizdosies mačs un sanāks mačs, kas būs līdzīgāks somu spēlei nekādā gadījumā nav ko pārmest. Un tajā pat laikā jāpasapņo pr uzvaru - nav jēga spēlēt ja netici sev. Par lielu hokeju, par lielu Latviju!

256 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000
Bezgala priecīgs par mūsējiem! Viņi to bija pelnījuši. Cerams, ka pret Zviedriju mums ies tikpat labi kā pret Kanādu, Vāciju vai ASV.
17 0 atbildēt

Cer'eju, ka 1/4 būs pretī krievi, jo izslēgt Krieviju būtu divkārši jauki! emotion 

Bet nu visu cieņu. emotion

11 0 atbildēt

Malači! Malači! Malači!

11 0 atbildēt

Rezultāts stipri pieticīgs tāda līmeņa spēlei, bet kas par to, galvenais, ka uzvara kabatā! Un močīja jau ne pa jokam. Ticu, ka arī Zviedriju var uzvarēt. Un spēle paliek spēle - veiksmi arī vajag!

8 0 atbildēt

Lai arī kā ietu tālāk plejofā, bet, ja mani nepieviļ atmiņa, tad šis ir pirmais Latvijas izlases čempionāts elites divīzijā, kur no 7 spēlēm tikai viena ir bezcerīgi zaudēta un visās pārējās ir paņemts vismaz viens punkts. Un to nekā savādāk kā par izcilu sniegumu nosaukt nevar - jo īpaši ņemot vērā to, ka vesela rinda labāko Latvijas hokejistu uz šo čempionātu nemaz neatbrauca (vai tika traumēti pirmajās spēlēs - Karsums).

Tā turēt! emotion

7 0 atbildēt

Trūkst vārdu,lieliski.

6 0 atbildēt

es ticu mūsu jauniešiem. Nost ar vecjiem, mūsu jaunieši rāda cīņas sparu. Knapi 20 sasnieguši, un negurst, ātrāki pat par kanādiešiem.

5 0 atbildēt
Tas ir tik amazing. Man pat nevajag vairs nevienu uzvaru. Pietiek ar vakardienas spēli.. Superīgi, lai neteiktu neko vairāk! emotion Lai jau mūsējie vēl pacīnās, būtu izcili, ja vēl iznāktu paspēlēt. emotion
5 0 atbildēt

malači emotion  emotion  emotion 

3 0 atbildēt

Būtu jauki, ja mūsējiem veiktos un viņi saliktu zviedrus. Bet man vienalga prieks.

3 0 atbildēt
Lepnums par savējiem! Malači!
2 0 atbildēt

Malači! Pirmās spēles par to neliecināja.

Tātad, - var, ja grib!

2 0 atbildēt

@Aptauja: Kā vērtē latviešu hokejistu sasniegumus?

Cits variants: Man hokejs neinteresē.emotion Tāpēc neko nezinu par sasniegumiem. Bet laikam jau labi sasniegumi hokejā.emotion

0 0 atbildēt

@Aptauja: Kā vērtē latviešu hokejistu sasniegumus?

Cits variants: Es neskatos sporta spēles.

1 1 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

jaa,tikai zviedri tikko noraka krievus un mums ir 8 vieta stabila.lai veicas.

1 8 atbildēt