local-stats-pixel fb-conv-api

LATVIJA VAR!! Par izredzēm PČ 2015!33

446 7

Kopš 2009. gada pasaules čempionātos Latvijas izlase nav iekļuvusi labāko desmit komandu skaitā. 2010. , 2013. un 2014. gadā 11. vieta. 2012. gadā solītis augšup un 10. vieta. Pēc trīs gadu kopdarba izlases trenera amatu atstāja Latvijā iemīļotais indiānis Teds Nolans. Tagad pie izlases stūres - Aleksandrs Beļavskis.

No izlases visu laiku TOP10 rezultatīvākajiem spēlētājiem izlasē vēl palikuši Mārtiņš Cipulis un mazākumu meistars un visādu citādu stiķu īpašnieks Jānis Sprukts.

Par Latvijas izlases vērtībām vienmēr kļūst mūsu vārtsargi. Artūrs Irbe, Sergejs Naumovs, tagad Edgars Masaļskis un viņam turpat aizmugurē, gatavs cīņai, Kristers Gudļevskis.

Raksta nobeigumā, protams, VIDEO ar ne tik senām vēsturiskām uzvarām. TICAM, SKATAMIES, LATVIJA PAVEIKS BRĪNUMUS!!!





446 7 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Pirmās divas spēles Latvija-Kanāda 3-2

Latvija-Čehija 3-1 

Čaļi to var paveikt!!! 

Par uzvarām!!!!

11 0 atbildēt

Šogad esmu skeptisks redzot sastāvu un arī par treneru korpusu vispār nerunājot. Kaut kā jūtu ka būs smagi zāģi un cīņa par palikšanu divīzijā. 

8 0 atbildēt

"Latvija var" - ar šādu noskaņu es ik gadu uzsāku sekot līdz PČ. Bet neteikšu ar kādu noskaņu es beidzu sekot līdz.. emotion

6 0 atbildēt

Nav ko meklēt Latvijas hokeja izlasē stabilitāti ilgtermiņā. Sen jau ir skaidri zināms, ka ar izlasi ir kā ar bitēm - nekad neko nevar zināt. Paskatoties sastāvu, fizisko kondīciju, spēlētāju vēlmi spēlēt izlasē un daudzus citus faktorus kopā, nu nebūs lielo uzvaru un nebrīnīšos ja zaudēs arī teorētiski vājākajām komandām. Mana prognoze - 13. vieta

6 0 atbildēt

Diezgan labs raksts, bet ar pāris nepilnībām.  Piemēram  ASV esam uzvarējuši arī pirms tam.  Vēl tas, ka Indras šis Diezvai spēles pirmās kārtas spēles. 

Bet cepuri nost raksts

3 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

.....piespēle....piespēle....metiens.... vārti. Un Masaļskis ķeksēdams ripu no vārtiem lamā visus ko redzemotion

0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

Viss raksts ir kaut kāda diletanta savārstījums, ne tikai šis moments. Kā jau ventīlis norādījis - pilns ar kļūdām. Acīmredzot spokiem der šāds formāts - kaut kādu tufti uztaisu un cepumus pelnu.

0 0 atbildēt

Ak šausmas, ko tie spoku autori tik nav gatavi samurgot, lai tik iespamotu savu raksteli...

Ar lieliem burtiems šams izceļ, ka Ķēniņa spēlēšana ir iespējama - palasi sporta ziņas, čali!

Raksta:"Pret ASV tā, protams, bija pirmā uzvara vispār" Cik tev gadu? 10? Tas tik izskaidrotu šādu dezinformēšanu!

Ar pilnīgu pārliecību autors arī iespiež, ka pret Kanādu vārtos būs Masaļskis...murgs - šādā spēlē neliks pamatvārtsargu. Ja kaut nedaudz padomātu, tad saprastu.

Tāpat šis raksta:"Kopš 2009. gada pasaules čempionātos Latvijas izlase nav iekļuvusi labāko desmit komandu skaitā. 2010. , 2013. un 2014. gadā 11. vieta. 2012. gadā solītis augšup un 10. vieta" Nenonāc pretrunās? Vai ar cipariem tā švakāk?

Tas tikai pamanīts tikai virspusēji pārskrienot visam...sīkāk lasīt šādu sviestu nervi neturēja...

5 5 atbildēt

Labs raksts ! Paldies un turam īkšķus par savējiem ! Latvija var! emotionemotionemotion

0 0 atbildēt

Ir Latvija jau iepriekš ASV vinnējusi. Deviņdesmitajos, kad izšķirošajā spēlē aizsūtījām uz līgu zemāk emotion Un 2002. gadā ar 2:0 .

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Ļoti labs raksts, bet kapēc Gudļevskis nespēlēs???emotion

0 0 atbildēt

bus labi ja paliks augstakaja divizija.

0 0 atbildēt
Latvija varēja arī pagājušo gad...ja vien nebūta tā mērģļa Jerabeka...vai kā viņu tur sauca...
0 0 atbildēt

Par laimi ir tikai 3 varianti - piesmiesim Kanādu, Kanāda piesmies mūs vai arī Kanāda un Latvija piesmies viena otru un nospēlēs neizšķirti.  emotion

0 0 atbildēt

Visā sezonā Ambri-Piotta bija priekšpēdējā vietā un pārspēlēs par palikšanu četru komandu turnīrā palika trešajā vietā. http://www.sihf.ch/de/results-stats/national-league/#/standing/rank/asc/page/1/1/1/1634

0 0 atbildēt

Ja jāprognozē mači, lieku 1:3 or 1:4 pret Kanādu, 2:3 vai 2:2 pret Čehiju, tas pats pret zviedriem, austrija, francija, vācija uzvaras, pret šveici niča, 3:3 pat varētu.

0 0 atbildēt

Gaidu mūsu pirmo spēli pret Kanādu, Ja spējām vinnēt Somiju 2014. gadā, tad kāpēc gan nevaram vinnēt Kanādu? Somija tak ir īstenībā spēcīgāka par Kanādu.

Ja paskatās pagājušā gada tabulu, tad Somijai Sudrabs, bet Kanādai 4 vieta... 

2 2 atbildēt