local-stats-pixel fb-conv-api

Kirovs Lipmans vs. Teds Nolans15

402 0

Latvijas hokeja izlase ir īpaša ar to, ka visādi pārpratumi un nesaprašanās ir parasta parādība. Vienam nav samaksāta apdrošināšana, citam nav samaksāts atalgojums par darbu. Šogad lielu brēku sacēla divi svarīgākie cilvēki izlasē - Kirovs Lipmans un Teds Nolans. Divas ļoti ietekmīgas personas Latvijas hokejā. Tomēr viss nav bez pamata.

402 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Diemžēl, vistizamāk atgriezīsimies tur kur bijām agrāk - cīnīsimies par palikšanu elitē nevis par 1/4-fināliem un augstāk. Paskataties, ko Teds izdarija pāris gados - OS 1/4 fināls un PČ arī tas pats būtu, ja ne tiesneši... Vel daži gadi un kļūtu par regulāriem neērtiem pretiniekiem ASV, Somijai, Čehijai un pat Zviedrijai, bet tagad nekā. Mazas cerības, ka vietā nāks kāds līdzvērtīgs trenneris. Žēl.

23 0 atbildēt

Šādus speciālistus mums ir jāatceras , jo viņš kā treneris ir veicis milzīgas pārmaiņas visā izlasē . Man ir paticis viss , ko viņš dara , varbūt varētu nedaudz piekasīties par saviem '' mīlulīšiem '' izlasē , kā Kobe Jass , bet arī tādi spēlētāji ir vajadzīgi izlasē .

13 0 atbildēt

Tiešām jauki. Žēl, ka viņš aiziet no Latvijas izlases.. emotion

6 0 atbildēt
Kira ir auns, ka atlaiz Nolanu
3 1 atbildēt

Žēl, ka Teds iet prom, intervijā  sportacentrā viņam pat vakar asaras bija acīs, skumji, lai veicas un, lai paņem vēl kādu mūsējo uz Sabres, piem Kuldu!

2 0 atbildēt

Nu ko, raujam vaļā petīciju par Lipmana atlaišanu. 

2 0 atbildēt

Lipmaņa kungs ir nedaudz par ilgu iesēdējies, sāk uzskatīt kad valsts hokeja izlase ir Viņa  kaut kāds personīgais klubs. Pat sastāvu neļauj trenerim salikt kādu vēlas, bet pareizi Lipmanis tak labāk redz kas ar ko vienā maiņā sader. Klauns. Pat Ozo padzina, jo saprata kad Viņš ieņems viņa vietu, aaa Irbi tak ar patrieca, āpsis.

 

1 0 atbildēt

man po**j kā bet lipmanim viņš būtu jānotur Latvijas izlases galvanā trernera amata..emotionemotion

1 0 atbildēt

SKAISTI ! Prieks lasīt :)

0 0 atbildēt

Ja godīgi, tīri labi ko šādu uzzināt, nu, es vsmz nezināju šito emotion

0 0 atbildēt

Neuzskatu, ka Indrašis, šajā čempionātā ir parādijis sevi no labākās puses, bezjēdzigs meiģinājums, solo izspelējei, kura bija neveiksmīga katru reizi, it sevišķi spēlē pret Baltkrievuju.

0 0 atbildēt
FTP avatarsFTP

Neciesu Lipmani, Znaroks tak ari bija slikts , tikpat slikts ka Teds , jega no ta visa , lai velak nozelotu ka ir atlaists kads labs treneris tikai tapec ka vecajam kkas nepatik?!

0 0 atbildēt

To mēslu Lipmanu vajadzētu uz Sibīriju aizsūtīt.

0 0 atbildēt