local-stats-pixel fb-conv-api

Ideāli vai tomēr nē?!21

80 0

Zaudējumu izšķirīgajā cīņā par iekļūšanu pasaules čempionāta (PČ) ceturtdaļfinālā otrdien Minskā (Baltkrievija) piedzīvoja Latvijas nacionālā hokeja komanda, kas ar 2:3 B grupas septītajā mačā dramatiskā cīņā piekāpās pagājušā gada vicečempionei Šveicei. Līdz ar to turnīrs mūsu izlasei ir noslēdzies.

80 0 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Turnīru uzsākām ideāli, pēc fantastiskās uzvaras pār ASV normāli, saprotami zaudējām krieviem. Mačā pret baltkrieviem mūs reāli uzmeta, tik šausmīgi nopirkta spēle.. mūsējie bij pārāki.  Vārtus vien varēja ieskaitīt, jo tie tika iesisti tādā situācijā.

pret Šveici vienkārši nepietika atpūtas - ap 16h, kamēr šveiciešiem bija ap 50h atpūta.

Manuprāt, izcilākais turnīrs, ko esmu redzējis - visu spēļu 2. un 3. trešdaļās varēja redzēt neaprakstāmu cīņas sparu, piemēram, kā Sotnieks izglāba tukšos vārtus pret Šveici. Šis cīņasspars! 

tieši olimpiskās spēles un čempionāti liek man justies lepnam par Latviju, nevis kas cits. 

Prieks un lepnums par Latvijas hokeja izlasi!

16 0 atbildēt

Kā jau katru gadu, vienmēr kautkas pietrūka...  Žēl, ka vairs nebūs Teda Nolana, kopš esmu skatījies hokeju, kopš pašiem pirmsākumiem, tad tikai viņa vadībā varēja just, ka komanda spēlē kā KOMANDA, vienoti, nebija tā, ka kāds izceļās vairāk, vai mazāk, visi skrēja, grūda bortā, centās iemest...

Ja Nolans mums būtu vēl pāris gadus, tad mūs neviens vairs nesauktu par pastarīšiem un arī stulbie tiesneši mūs vairāk cienītu  emotion

15 0 atbildēt

Manuprāt , pirms spēles ar Krieviju tikai retais domāja , ka mēs  netiksim tālāk , pēc tam jau redzam , kas sekoja ...

9 0 atbildēt

Būs vēl labāk emotion

5 0 atbildēt

Izcili būtu tad, ja turpinātu kutināt mūsu nervus :) Tagad ir tā kā nu ir- pietrūkst mūsējiem meistarības un dažkārt arī veiksmes.

4 1 atbildēt

Divas spēles pēc kārtas uz neko labu nenoveda. Pret Baltkrieviju spēle beidzās 23:00 un uzreiz nākamajā dienā bija jāspēlē pret Šveici 16:30. Mūsu hokejisti nevarēja normāli atpūsties, tāpēc par rezultātu nebrīnos.

2 0 atbildēt

Man liekas, ka bija ļoti labi, taču beigās mums pietrūka spēki, un arī mēs sacerējāmies, ka vinnēsim un tā. Taču mūsu komanda lieliski nospēlēja, tomēr vienmēr var labāk ^.^

2 0 atbildēt

cits variants - "kā vienmēr"

3 1 atbildēt

negodigi pret mums#

1 0 atbildēt

6. variants - Negodīgi

1 0 atbildēt

Cits variants: Kā vienmēr. Latvijas komanda ir neprognozējama un nestabila komanda, vienalga kāda trenera pavadībā. Sen jau neskatos hokeju, jo mūsu komanda ir vāja. Šajā čempī būs kā vienmēr, stipros vinnē, vājiem pakāš. Vienu spēli spēlē kā pro, nākamo kā pēdējās pabiras - rezultāts nemainīgs, pēdējās vietās katru reizi un šis čempis nebūs izņēmums, nekur viņi netiks un palika pirmajās vietās no beigām. nav mums vajadzīga hokeja komanda, kurai tiek tērēta tāda nauda. Labāk sponsorēt tos sportistus, kas ir tiešām profesionāli un tur sevi līmenī tobish boks/bmx, bet noteikti ne hokejs.

0 0 atbildēt

Un šī gada čempī uzvarēja 17. komanda- Tiesneši, kas nezin, kā tiesāt.emotion

0 0 atbildēt

Diemzel, bet nu musejie bija morali sagrauti spele pret Sveici.

0 0 atbildēt

Labi!

0 0 atbildēt

Šī turnīra hīts ir neieskaitīt vārtus kad kāds it kā ir bijis vārtsarga laukumā, un ieskaitīt ja tiešām ir bijis kāds vārtsarga laukumā. Tas liecina ka tiesneši pieturoties pie iepriekšēja plāna ir ķērušies pie daudz efektīvākām metodiem.

0 0 atbildēt

cits variants - "pilnīgi pie kājas" ^_^

3 5 atbildēt

Mūsu komanda pakāsa pēdējās trīs spēles pēc kārtas, reāli pietiktu ar diviem zaudējumiem papildlaikā, lai tiktu tālāk. Vnk komanda nespēja psiholiģiski savākties + izdega. Manuprāt mūsu džekiem līdz profesionāliem spēlētājiem vel tālu, tomēr rupjākā komanda visā PČ.

3 5 atbildēt