local-stats-pixel fb-conv-api

Hokeja kartiņu kolekcionēšana13

55 3

Šis daudziem tik apšaubāmais, bet tajā pašā laikā Pasaules hokeja centrā Ziemeļamerikā tik populārais hobijs ir uz Latviju atceļojis no Ziemeļamerikas. Tur hokejs ir kā reliģija, tāpēc kartiņas arī ir svētas. Arī Latvijā hokejs ir populārs, tāpēc arī hokeja kartiņām pēdējo gadu laikā vajadzētu kļūt populārākām. Atšķirībā no Latvijas, Ziemeļamerikā ir daudz vairāk iedzīvotāju un arī pat neizmērojami vairāk kartiņu, ne tikai hokeja, bet arī beisbola, basketbola un citu sporta veidu kartiņas, kuras tiek izdotas vairākos desmitos dažādos komplektos katru sezonu. Protams, nav jāsakrāj visas izdotās kartiņas, pat Ziemeļamerikā kolekcionāri zina ko krāt, viņa krāj tikai Krosbija, Ovečkina vai varbūt Grecka kartiņas. Vai mēģina krāt tikai konkrētu komandu vai varbūt tikai vārtsargus un tā tālāk, variāciju ir bezgala daudz.



55 3 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

man ir baigi daudz NHl kartiņu, ja vēlas , rakstat

4 0 atbildēt

Kur pārdodas tās speciālās kartiņu kabatiņas?emotion

Plllllz!

3 0 atbildēt

Pa daudz to kartiņu čalim.

1 0 atbildēt

man ir visi dinamo spēlētāji, katram spēlētājam vismaz 3 kārtiņas.

2 2 atbildēt

ja interesē man ir 140+ dinamo kartiņas. :) visas pārdodu- daudzas ir ar parakstiem un 1 pat ir ar karijas krekla gabaliņu.

0 0 atbildēt

Man kādu gadu atpakaļ bija no šitām atkarība.Kad dabūju naudu tā uzreiz uz tuvējo kiosku un pāris paciņas ar kartītēm rokā.Tā sakrāju ap kādām 300 kartiņām.emotion

0 0 atbildēt

ES LABāK SAVU NAUDU IZLIETOJU SAVāDāKāM LIETāM ;D;D;D

0 10 atbildēt