local-stats-pixel fb-conv-api

HK Liepāja uzvar HK Zemgali ar 7:30

Latvijas hokeja čempionāta virslīgas vakara vienā no divām spēlēm "Liepāja" izbraukumā pieveica HK "Zemgale"/LLU" (7:3).

1.periods

Pirmajā trešdaļā, kad bija nospēlētas 01:42 minūtes, liepājnieku kapteinis Mārtiņš Gipters atklāja rezultātu (0:1). Pēc gandrīz piecām minūtēm liepājnieki tika arī pie pirmās iespējas spēlēt vairākumā, taču savu iespēju neizmantoja. Trešdaļas turpinājumā iespēja spēlēt vairākumā bija arī mājniekiem, taču arī tie nespēja savu iespēju izmantot. Toties, kad bija nospēlētas 15:48 minūtes, Artūrs Mickēvičs panāca jau divu vārtu pārsvaru viesiem (0:2). Līdz trešdaļas beigām Matīss Miezis mājniekiem vienus vārtus atguva (1:2), bet ar to arī noslēdzās pirmā trešdaļa.

2. periods

Otrajai trešdaļai iesākoties mājnieki mainīja vārtsargu, Toma Konrāda vietā stājās Toms Nuka, kurš jau trešdaļas trešajā minute lava viesiem atjaunot divu vārtu pārsvaru, kad precīzs bija Guntis Pujāts. Bet trešdaļas turpinājumā izlīdzinājumu panāca mājnieki. Vispirms precīzs bija Andis Āboliņš (2:3), bet nedaudz vairāk kā trīs minūtes vēlāk, vairākumā precīzs bija Artūrs Bartaks (3:3).

3. periods

Trešo trešdaļu nevainojami iesāka liepājnieki, gūstot kopumā četrus bezatbildes vārtus, kad trešdaļās 30 sekundē precīzs bija Māris Diļevka (3:4). 28 sekundes vēlāk divu vārtu pārsvaru atjaunoja Klāvs Planics (3:5), bet turpinājumā vēl divus vārtus pievienoja Sergejs Daņilovs (3:6), un Artūrs Mickēvičs (3:7). Rezultatīvākais HK "Liepāja" rindās bija Bruno Zabis (0+3), bet HK "Zemgale"/LLU" rindās Matīss Miezis (1+1).

23 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000