local-stats-pixel fb-conv-api

HK Liepāja sagrauj HK Zemgale/LLU 6:1 un sper soli tuvāk bronzai2

Vakar LOC Ledus hallē notika pirmā kauja par bronzu starp HK „Liepāja” un HK „Zemgale/LLU”. Ar pārliecinošu rezultātu 6:1 (1:1; 0:0; 5:1) liepājnieki pārspēja pretinieku.
Taču spēle tik pārliecinoša, vismaz sākumā, neizskatījās. Pirmos vārtus devītajā minūtē gūst Bruno Zabis (Daņilovs, Gipters) un izvirza HK „Liepāja” vadībā – 1:0. Pārākums nesaglabājas ilgi, un jau pēc septiņām minūtēm rezultāts izlīdzinās – 1:1. Tā arī aizejam pārtraukumā. Otrajā periodā nenotiek nekas, kas mainītu rezultātu. Tiesa, izturam lielo mazākumu. Abās trešdaļas HK „Liepāja” izskatās pietiekami nepārliecinoši.
Lūzums notiek pēc otrā pārtraukuma. Treneri pieņem lēmumu pāriet uz spēli trīs maiņās. Liepājnieki sāk un uzvar! Pēc pusotras nospēlētas minūtes Artis Aniņš (Pujāts, Korņilovs) lauž ledu – 2:1, turpina Kārlis Ozoliņš (Plānics, Mazurs-Mago) – 3:1. Rezultāta starpību nostiprina Dmitrijs Korņilovs (Homjakovs, Pujāts) – 4:1, vairākumu izmanto Linards Mazurs – Mago (Ozoliņš, Grīnbergs) – 5:1. Skaistu punktu spēlei pieliek Edgars Homajkovs, gūstot sestos vārtus no Nekļudova un Korņilova piespēlēm – 6:1, un pirmā uzvara ceļā uz bronzu!
Pēc spēles komandas galvenais treneris Igors Ļebedevs atzīs: „Komandai ir pamainījies emocionālais fons. Izstāšanās no cīņas par zeltu, protams, ietekmē – neslēpšu. Meistarība nāk ar pieredzi un gadiem, šīs ir play-off spēles, un tām ir savi noteikumi.”
Sērijā līdz trīs uzvarām – 1:0. Nākošā abu komandu tikšanās jau rītvakar, 31. martā, pulksten 18.30.

16 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

SIRRUS velisepēds

0 2 atbildēt

SIRRUS velisepēds

0 2 atbildēt