local-stats-pixel fb-conv-api

Foto: Latvijas Dzelzceļa kausā noskaidroti finālisti0

Latvijas Dzelzceļa kausa ceturtajā dienā tika noskaidrotu fināla pāri un divas komandas, kas cīnīsies par 3. vietu. Dienas pirmajā spēlē pārliecinošu uzvaru izcīnīja Kazaņas "Ak Bars" komanda, kas uzvarēja Minskas "Dinamo" hokejistus ar 3:0. Toties vakara spēlē tikās Rīgas "Dinamo" un Jaroslavļas "Lokomotiv" klubi, saspringtā un agresīvā kaujā uzvaras laurus pēcspēles metienos plūca rīdzinieki. Uzvaras bullīti iemeta Roberts Bukarts.

Minskas "Dinamo" - Kazaņas "Ak Bars" (0:0; 0:1; 0:2)

Pirmais periods tika aizvadīts mazliet haotiski. Rezultāts tika atklāts otrā perioda 4. minūtē, kad pirmos vārtus spēlē guva Fjodors Malihins. Uzreiz pēc ielaistajiem vārtiem Minskas hokejistiem bija iespēja spēlēt lielajā vairākumā, bet tas netika izmantos. Otrie vārti tika gūti tikai 8 minūtes pirms spēles beigām un punktu spēlei ar trešajiem gūtajiem vārtiem Kazaņas hokejisti panāca 54. minūtē.

Rīgas "Dinamo" - Jaroslavļas "Lokomotiv" (0:0; 0:0; 0:0; 1:0)

Primā simtprocentīgā vārtu gūšanas iespēja bija Laurim Dārziņam, kad uzbrucējs trāpīja pa vārtu stabu. Otrā perioda sākumā uz pretinieku zilās līnijas tika nonests Marsels Hosa, hokejists pāris minūtes bija apdullināts. Otrajā periodā pēc izspēles atkal Lauris Dārziņš nespēja gūt vārtus, jo talkā nāca vārtu stabs. Spēles otrā trešdaļa bija agresīva. Trešajā periodā abām komandām bija daudz momenti, bet neviena vienība nespēja tos izmantot. Sekoja papildlaiks, kurā vārti arī netika gūti. Pēcspēles metienos vienīgos vārtus guva Roberts Bukarts, kurš Laura Dārziņa stilā pārspēja pretinieku vārtsargu.

Spēle par 3 vietu: Minskas "Dinamo" - Jaroslavļas "Lokomotiv" (12:00)

Fināls: Rīgas "Dinamo" - Kazaņas "Ak Bars" (17:00)

P.S. Starp abām spēlēm notika preses konference, kurā Aleksandrs Beļavskis atbildēja uz žurnālistu interesējošiem jautājumiem.

« 1  2  3  4  5 »
88 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000