local-stats-pixel fb-conv-api

Dināmo problēmas manā skatījumā2

Tātad šis būs neliels pārdomu raksts,kāpēc Dināmo šī sezona nav bijusi tik veiksmīga.


Protams,nevienam latviešu hokeja fanam nav prieks par šo sezonu,jo kaut arī nēsam KHL līderi,taču playoff spēles visi fani vēlējās redzēt,kā minimums līdzīgā cīņā izkrītot no šīs turnīra stadijas,taču tagad jau ir skaidrs,ka mūsu vīrus neredzēsim,manuprāt,kontinenta spēcīgākajā turnīrā.

Lielākā problēma,manuprāt,ir leģionāru nokomplektējums,jo pagājšgad mums bija Wilsons,kurš gandrīz katrā spēlē atzīmējās ar ,kādu punktu,šogad viņš pārsvarā atzīmējas ar ,kādu kļūdu vai arī ar neko. Viņa problēma ir veselība,žēl,ka tā ,taču neko darīt. Nākamais spēlētājs Jurčina ,neko sliktu nevēlos par viņu pateikt,jo šis aizsargs man tiešām patīk,var gan uzšķelt,gan ielīmēt kārtīgi bortos,ražens vīrs,taču arī viņš ir izlaidis aptuveni 1/3 no sezonas. Nākamais ir Trotters. Nesaprotu ,kāpēc Rīga viņu paņēma ,iespējams ,tāpēc,ka viņš spēlē par desmaizi,jo citi iemeslu neredzu. Sportiskā forma viņam ir šausmīga jaunais Ābols jau tagad rāda daudz kvalitatīvāku sniegumu ,kā arī jāatceras tas,ka šis vīrs ,ja nemaldos 2 sezonas atpakaļ spēlēja Rīgā un pēc klubu pamešanas neko labu par mūsu klubu nepateica,tikai to slikto,kā arī teica,ka šeit vairs noteikti neatgriezīsies,ceru,ka šī būs viņa pēdējā sezona Rīgā.

Vienīgais leģionārs ,kas šosezon tiešām ir liels malacis ir Videls,džeks patiešām labi spēlē,sezonas sākumā buksēja,taču tagad ir viens no komandas līderiem,it kā gribētos teikt ,ka Genovejs ar spēlē diezgan labi,taču pārāk bieži pieņem rupjas kļūdas. Dažu šo kļūdu dēļ esam zaudējuši svarīgus punktus.. emotion


Protams arī 4 spēlētāju aiziešana Hossa,Masaļskis,''Pjotrs Laimīgais'' un Pujacs. Žēl,ka Masaļskim nesanāca būt pirmajam numuram un nācās lauzt līgumu ,jo atcerēsimies olimpiādē viņš rādīja NHL vārtsarga cienīgu spēli ,taču,laikam,jau tas ir vecums un domāju,ka arī pasaules čempionāta dienas viņam ir skaitītas un šis būs viņa pēdējais čempis,kā arī tajā vairs nebūs pirmais komandas vārtu vīrs,Pjotram taspats ,dīvaini ,ka Dināmo viņu paņēma,jo viņam jau ir pāri 35 un pagājšsezon bija švaks,šogad vēl švakāks iekš KHL.. Vienīgais,kas no Pjotra palicis ir viņa populārais uzvārds ,jo kādreiz patiešām bija varens uzbrucējs. Pujacam atkal Dināmo komanda nav īstā,jo spēlētājs patiešām labs un savā jaunajā KHL komandā rāda skatāmu spēli.

Manuprāt,ļoti nesmuki Dināmo izdarīja ar Hossu. Jā,šī sezona viņam bija tā sliktākā Dināmo rindās,taču tomēr man viņš Rīgas sastāvā bija gandrīz tas pats,kas Kobe Bryant Lakers kreklā..

Sāpīgi arī tas ,ka mums pa lielam lielāko sezonu nebija kapteiņa. Protams,OZO neviens nespēj aizvietot,taču kapteinim jābūt. Tikai tagad tāds patiešām ir ,tas ir neviens cits ,kā Dārziņš,taču līdz kārtīgam kapteinim viņam vēl jāaug.

Lai nu ,kā no šīs sezonas ir arī šis tas labs,piemēram,gan Bičevskis,gan Skvorcovs ir palikuši par labākiem spēlētājiem + Ābols,liekas ,ka būs ļoti labs hokejists pēc dažiem gadiem,iespējams jau nākamgad būs viens no Dināmo līderiem,jo spēlē patiešām labi priekš sava vecuma.

Gaidam nākamo Dināmo sezonu un ceram,ka tā būs daudz labāku,jo šī tomēr bijusi diezgan bēdīga,neskaitot dažas skaistās uzvaras,kā arī ceram,ka sezonu mūsu vīri beigs uz patīkamas nots.. emotion

29 1 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Nekad vairs neprāto par lietām, par kurām tev nav ne mazākās nojausmas.

paldies jau iepriekš!

4 1 atbildēt

👌

0 0 atbildēt