local-stats-pixel fb-conv-api

Bobs Hārtlijs investēs Latvijas hokejā un cer atgriezties NHL3

Kanādiešu speciālists Bobs Hārtlijs cer uz darba piedāvājumiem no kādas NHL komandas, tomēr atlikušo sezonas daļu treneris koncentrēsies darbā ar Latvijas izlasi. Par savu asistentu speciālists izvēlējies ilggadējo palīgu Žaku Klutjē, ar kuru izcīnījis Stenlija kausu un Šveices čempiontitulu. Trenera korpusā Bobs cer iesaistīt arī Sandi Ozoliņu. Hārtlijs pildīs Latvijas U20 izlases konsultanta pienākumus junioru čempionātā Kanādā.

73 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Laikam tagad visi izsētie NHL treneri vēlēsies trenēt Latvijas izlasi,lai tik atgrieztos nhl,jo viņi lieliski saprot,ka Latvijas izlasei ir diezgan labas perspektīvas,tik vajag attiecīgo treneru korpusu....

8 0 atbildēt

Hokeja Dievs pat varētu trenēt mūsējos no tā nebūtu nekāda jēga... Vnk kāda jēga no nenormālākā trenera, ja pretīm ir aunu bars... Kapēc citas valstis var spēlēt labi why?? Tie ir roboti or smht?? Tādi paši cilvēki. Mēc visi esam cilvēki. Visiem ir smadzenes muskuļi un viss kā visiem cilvēkiem, Tad Jautājums kapēc mēs nevaram? Nolans bij labs treneris viņu pasūtija nah jo redz nebij rezultāts tik labs, bet pie tā ir vainīgi spēlētāji, jo treneris var tev iemācīt dažādas lietas, bet uz laukuma situācija mainās ik pa sekundei un tieši spēlētājam jāpieņem lēmums jo nejau treneris atrodas uz laukuma. Par Dinamo es labāk vispār paklusēšu. Agrāk man tiešām patika hoķis mūsējie un tā, bet kad sākās dinamo sezona es vispār nesekoju tam līzd... Paldies par uzmanību. Šis ir tikai mans subjektīvais viedoklis!

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt