local-stats-pixel fb-conv-api

Idejas Helovīna dienas svinību plānam94

285 6

Ja esat Helovīna dienas piekritēji jeb varbūt meklējat drosmi pirmo reizi pasvinēt šo dienu, esam sagatavojuši nelielu plānu, kas padarīs šo dienu par interesantu notikumu un radīs vēlmi to svinēt arī nākamajos gados. Bet sākotnēji ir nepieciešama tikai viens: vēlme jokot, baidīties un svinēt Helovīnus.

285 6 94 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 94

0/2000

Padoms: Ja esi spoks, pārģērbies par cilvēku emotion

82 0 atbildēt

Bļed, karoč, sēžu, sildos vakaram, atslābinos emotion , a te - hujaks pa durvīm kaut kas nenormāli sāk bombīt! emotion  Nu, domāju, tvaju maķ! emotion Taisu vaļā, a tur man - "saldumus vai izjokosim!" emotion Hujase, es ta pļavniekos 2 gadus nodzīvoju un visus razvodus zinu, karoče, pišu tuvākajam ķirbim pa tāfeli, tas aizripo, pagriežos - na bļe vampīram uzsmeļu pa pauri, hajāā, trāpīt ta viegli, jo visi augumā tā līdz kulei. Karoče banda sāk raut koferi, es protams pakaļ, vēl paspēju pa dirsu uzraut mikipelei un te pretīm pa kāpnēm nesās ragana ar slotu. Bļe manā augumā. Nu te es ņeahujel, bet ar ieskrējienu pišu ar celi pa pieri - ragana gar zemi. Nu karoč visi pazuduši, esmu rajonā autoritāti nostiprinājis, eju atpakaļ uz dzīvokli, tik tā ragana kaut ko burkšķ, ka pirmo reizi apkopējas karjerā viņai kāds ar kāju pa galvu iepisis.

emotion

72 10 atbildēt

es gribu tos saldumus. emotion

26 0 atbildēt

Jebal - pašu svētkus būtu pasvinējuši, nevis meklējuši kaut ko citu ārvalstīs. Patrioti. Bļed kad kaut kas jādirš par krievu valodu, tad visi pirmie. Kauns no jums!

27 5 atbildēt

Ramadānu arī atzīmējam?

23 3 atbildēt

varat nākt pie manīm...aizsarggrāvji jau sarakti,slazdi un artilērija izvietota,sargsuņi palaisti,māja nocietināta un es jau gaidu ar savu lielgabalu pie durvīm.....ā un konfektes katram gadījumam arī nopirku

15 1 atbildēt

ķirbi šad tad izgrebju un sētā visai smuki izskatas tumsā..

10 0 atbildēt

Baigi vajag. Bet nu lai jau mazie bērni papriecājas un paākstās, varbūt bombongu dabūs un vairāk laimes jau ar tādiem nevajag.

9 0 atbildēt

Pasaku paldies visu neregistreto lasitaju vieta ! emotion

9 0 atbildēt

Neatbalstu Halovīnu ieviešanu Latvijā. Kaitina visas tās stulbās ārzmenieku tradīcijas, kas liek aizmirst pašiem savējās.

21 13 atbildēt

Mans variants - es nevaru svinēt jo dzīvoju dziļos laukos emotion

8 0 atbildēt

es nevaru sagaidīt helovīnu 

Maska,koņčas,biedēt sīkaļas   Dzīve ir salda  emotion

10 4 atbildēt

kad vispār ir Halloweens ? 31?

7 1 atbildēt

Es parasti sīkajiem gopiju končas :D

Esmu ļauns :D

6 1 atbildēt

It kā jau forši svētki, bet tā kā tie nav īpaši saistīti ar Latviju un šeit viņi ir diezgan jauni, tad šaubos vai ātrāk par nākošo paaudzi viņi te sāksies. Bet nu besī šitā attieksme pret ārzemju svētkiem, ta ko, Ziemassvētkus arī nesvinēs, tikai Jāņus, Miķeļus un dahuja sēru dienas?

Nesaprotu, kā vispār var sūdzēties par to, ka varētu būt par daudz svētki, it kā strādāts būtu par maz.

6 1 atbildēt

emotion

3 0 atbildēt

manurpāt, beztloks tos svinēt latvijā, tpc, ka te jau neviens tik ļoti nefano par viņiem kā ārzemēs..

3 0 atbildēt

Nesvinu, bet ķirbi gan citreiz izgrebju, ja nav ko darīt. Arī šogad izgrebu,lai vakaros smuki var padedzināt! :) Saldumus arī nopirkšu, jo gan jau kāds mazais atnāks paspokoties. :)) Vismaz bērniem prieks.

2 0 atbildēt

nu ja tusēšanās vecrīgā skaitās, tad svinēšu : ))))

2 0 atbildēt

helovins domats sikajiem lai kaminiem paslauktu koncjas  pa velti un tas ari viss  tie pat nau latviesu svetki

9 7 atbildēt
« 1  2  3  4 »