local-stats-pixel fb-conv-api

glīšas govis :)18

55 1

KO JŪS ĒDAT PUSDIENĀS

Govis neskatoties uz to izmēru, ir labsirdīgi un miermīlīgi dzīvnieki. Tās ir ziņkārīgas, atjautīgas būtnes, zināmas arī ar visai iespaidīgu attālumu veikšanu, bēgot no kautuvēm. Šie ļoti sabiedriskie dzīvnieki labprāt pavada laiku kopā un veido sarežģītas attiecību shēmas.

Govīm patīk risināt problēmas un sadarboties. Tām ir laba atmiņa un tās spēj mācīties viena no otras - kā cilvēki.

Govis ar saviem bērniem vieno stipras mātišķās jūtas - piena un gaļas fermās to kliedzienus pēc nošķirtajiem pēcnācējiem var dzirdēt dienām ilgi.
--- --- ------ --- ------ --- ------ --- ------ --- ---

Amerikā vien katru gadu piena un gaļas dēļ cieš un mirst vairāk kā 41 miljons govju.

Mazus teliņus dedzina ar nokaitētu dzelzi (populārs raganu spīdzināšanas paveids viduslaikos), sēklinieki tiek arī burtiski izrauti (ko dēvē pieklājīgākā vārdā - kastrācija), ragus vienkārši nozāģē (iedomājieties zobu urbšanu - un palieliniet n-tās reizes) un piededzina (piekausē). Bez jebkādiem atsāpinātājiem.

Kad pārblīvētajās fermās teliņš ir izaudzis pietiekami liels, to nosūta uz milzīgiem, netīriem angāriem, lai piebarotu ar taukainu, nepiemērotu barību (palielina dzīvsvaru, lai ir lielāka jēga nokaut), vai arī pārvieto uz piena fermām, kur to vairākas reizes atšķirs no saviem bērniem, līdz govs ķermenis vairs "neatmaksājas", un to nosūta uz kautuvi.

Pieņemot, ka vidējais spoku lietotājs pārāk ilgi uzmanību nevēlas sasprindzināt, kā arī neesot drošai, ka kādam te reāli arī šis interesē, tālāk un sīkāk tagad netulkošu.


Bildes ir smukās, nevis no fermām un kautuvēm, jo esmu jaukā noskaņojumā. Jā. :)

« 1  2  3  4  5 »
55 1 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

atbildot uz Miegamicis komentāru " Teikšu godīgi, lai arī cik sadistiski utt. vi... " emotion

13 0 atbildēt

Teikšu godīgi, lai arī cik sadistiski utt. viss nebūtu, es nevaru pārstāt ēst gaļu. Ja esi veģitārietis mūsu platuma grādos, tad rēķinies ar to, ka ilgi nenodzīvosi. Cilvēks ir barības ķēdes priekšgalā, tā jau kopš seniem laikiem ir bijis un tā joprojām būs. Necentieties laust dabas likumus.

9 1 atbildēt

Kātad, un tagad visi draudzīgā bariņā kļūstam par veģetāriešiem.

7 0 atbildēt

atbildot uz Miegamicis komentāru " Teikšu godīgi, lai arī cik sadistiski utt. vi... " Tieši tā!

3 1 atbildēt

Šķiet, ka tā ir paša izvēle ēst gaļu vai nē. Man aizvēle ir nē, pētijumi pierāda, ka veģetārieši dzīvo ilgāk, bet teliņi patiieešāāām mīlīgi ^^ Ir ļaunas pienotavu fermas, bet arī ir lauku kur pret govīm izturās tīri normaļņa

1 0 atbildēt

mmmm.. 63šā! ideāla sajūtu bilde!!!!!!emotion

1 0 atbildēt

nu jā, govis vairojas, jo saprot ka cilvēki taču grib ēst :)

atbildot uz niks komentāru " nevis grib sexu, bet vairojas, jo govis nav... "  

2 1 atbildēt

atbildot uz Viktoriinii komentāru " Tā ir gaļa un gaļa ir jāēd! " tu arī esi gaļa :)

1 0 atbildēt

Pats strādāju Norvēģijā fermās.. Un esmu novērojis govs rīcību tajā momentā kad no viņas tiek atņemts jaundzimušais teliņš govs pārdzīvo lielu stresu un tā bļaušana teliņa saukšana pie sevis ir āāā cik traka un neatlaidīga stundām no vietas liekas ka viņa apklust vien tad kad ēd un guļ.. Par kautuvēm nu nav viss tik ļauni un sadistiski kā tu raksti! Ragus kad nodzedzina mazajiem teliņiem viņus iemidzina pirms tā procesa un viņi neizjūt sāpes.. Un to dara ar elektrību.! Bet vai tu domā ka tgt buļūs audzēs un turēs tik ilgi kamēr viņi nomirs dabīgā nāvē? Viņus audzē aptuveni līdz 500kg un ta sūta uz kautuvi tad esot vislabāka gaļa.. Gotiņas sūta uz kautuvēm dažādos gadijumos kad viņa vairs nav spējīga dot pienu kad viņa saslims vai notiek kāda nelaime ar viņu.. Nevajag domāt ka visi tādi sadisti un kropļi kas gotiņas teliņus un buļļus bez žēlestības galina.. Gaļiņa ta garšo visiem. Neviens nedomā par to kā viņu iegūst un labāk nemaz nedomāt.

0 0 atbildēt

njam njam njam njam emotion

0 0 atbildēt

Govis manas mīļākās radības emotion

0 0 atbildēt

Nr.7 superīga bilde.

0 0 atbildēt

atbildot uz C21H23NO5 komentāru " atbildot uz niks komentāru " nevis grib sexu... " :D

0 0 atbildēt

viss mīļums pazūd kā nebijis kad viņas grib seksu.

0 0 atbildēt

Tā ir gaļa un gaļa ir jāēd!

2 3 atbildēt

Es saprotu, ka maybe tur visa tā nokaušana un tml. ir ļauna utt, bet priekš tam tos lopiņus audzē, lai mums cilvekiem būtu ko ēst...Es zinu, ka tas dauzdiem veģitāriešiem nepatīk, bet uzskatu, ka nevajag mēģināt citus pārliecināt cik ļoti gaļu  ēst ir slikti, un rādīt visādus video, kā lopinus nokauj, jo visiem būs vienalga, un es šaubos, ka kāds tā kļūs par veģitārieti..tas ir tapat kā ar pīpēšanu, Tu vari stāstīt cik pīpēšana ir kaitīga, un ka tā izraisa dažādas slimības, bet smēķētājam to visu zinot, viņam tas nerūpēs..nesaku to par visiem bet par daudziem..

0 1 atbildēt
7 avatars7

miiljas.. (giggle) emotion

1 2 atbildēt