local-stats-pixel fb-conv-api

Zaļš9

Zaļā krāsa ir dabas krāsa, auglības krāsa. Tā simbolizē mieru un harmoniju. Var liecināt arī par personības attīstību. Daudzviet pasaulē tumšzaļā krāsa tiek asociēta ar naudu, tādēļ bankas to mēdz izmantot savā korporatīvajā imidžā. Tā simbolizē atdzim­šanu, atjaunošanos, jaunību un izaugsmi. Zaļā krāsa simbolizē harmoniju un līdzsvaru, jo tā stabilizē gan fizioloģiskos, gan psihiskos procesus. Šī krāsa ļauj apjaust savu veselumu un visaptverošu mīlestību. Zaļās krāsas ietekmē vieglāk veidot savstarpēju izpratni un saprašanos. Zaļā krāsa atrodas pastāvīgā attīstībā, tāpēc ir atkarīga no ārējiem apstākļiem. Zaļā krāsa vienmēr meklē sadarbību un saskarsmes punktus.
Zaļā krāsa sevī ietver lielu vēlēšanos ieņemt piemērotu vietu dzīvē. Tā vēlas gūt atzinību un ievērību. Zaļā krāsa iedvesmo un simbolizē arī dzīves lidojumus un kritumus. Tā ir orientēta uz dabas ritmiem, un tai piemīt spēcīga paškontrole. Šai krāsai ir izteiktas spējas atjaunot līdzsvaru un noturēt to starp saprāta interesēm un sirds emocijām. Tā vislabāk atspoguļo emocionālo stāvokli. Ja līdzsvars tiek nojaukts, tas var novest pie sirds saslimšanām. Nepatika pret zaļo krāsu var norādīt uz neapmierinātību ar savu emocionālo stāvokli, neatrisinātām smagām savstarpējām attiecībām, nesaprašanos vecāku un bērnu starpā, taču tieši šī krāsa palīdz kliedēt negatīvās emocijas. Dažādi zaļās krāsas pasteļtoņi ir piemēroti dzīvojamām telpām. Šī krāsa telpā rada mierīgu un draudzīgu atmosfēru, veicina komunikāciju, mazina spriedzi un vedina cilvēkus uz draudzīgām un konstruktīvām sarunām.

Māte daba, fiziskā veselība, naudas panākumi, pārpilnība, auglība, augu un koku maģija, augšana, ēdiens, cerība, personīgie mērķi, atjaunošanās, atdzimšana, jaunatne, stabilitāte, izturība, svaigums, daba, vide, miers, klusums, cerība, nemirstība, veselība, atveseļošanās, veiksme, skaudība, pieredzes trūkums, zāle, spars, harmonija, atbildība, dāsnums, drošība, nenovīdība, neveiksme, diplomātija, prieks, mīlestība, līdzsvars, paškontrole, laba zīme, remdinājums, dalīšanās, atkarība, draudzīgums

Zaļa krāsa pazemina assins spiedienu, atslābina nervu sistēmu, nomierina prātu, stimulē radošumu, apspiež apetīti.

Zaļa krāsa ir viegla acīm, un atvieglo redzamību. Attēli, kuru fons ir zaļš, šķiet esam tālāk. Zaļa krāsa ir populāra dažādās kultūrās.

Zilganzaļa krāsa ir ļoti pieņemama gan vīriešiem, gan sievietēm.

Tirkīzzaļš

Antīkajiem persiešiem šāda krāsa kalpoja par “ļaunās acs” atbaidītāju.

Klusums, emocionālā veselība, aizsardzība, atsvaidzinājums, pieredze

Šī krāsa ir pieņemama gan vīriešiem, gan sievietēm. Labi sader ar gaiši rozā un lavandas krāsu. Retro noskaņu var iegūt tirkīzzaļo kombinējot ar melnu un baltu. Kombinējot krāsu ar oranžu un dzeltenu, var iegūt inovatīvu, svaigu attēlu, kas labi der sporta popularizēšanai.

42 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Jap! Zaļš arī Āfrikā ir zaļš!:))))

10 0 atbildēt

forša krāsa! emotion

5 0 atbildēt

+

2 0 atbildēt

supper

2 0 atbildēt

atbildot uz mashuks komentāru " ļoti patīk wisas tawas krāsu galerijas:* " vel jau nav pa visām pabeigts

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Labs. 

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

skaistas bildes.! :)

+

2 3 atbildēt