local-stats-pixel fb-conv-api

Viņi dienēja Irākā220

2981 25
2981 25 220 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 220

0/2000

Karot par mieru ir tas pats, kas drāzties par nevainību.

402 16 atbildēt

Šo drīzāk varētu paskatīties tie divi cilvēki, kas izraisa karu starp divām valstīm. Bet viņi jau paši nepiedalās, sēž mīkstos krēslos un vēro visu no malas.

240 6 atbildēt

karš ir stulbs

188 6 atbildēt

Vismaz viņi ir dzīvi! un bildēs daži pat var pasmaidīt. tas jau ir daudz,

149 4 atbildēt

Karā nav uzvarētāju. 

89 3 atbildēt

Ko jūs visi peraties? Baigi gudri te dirsīs par to, kuram karam ir jēga, un kurš bāžās tur, kur neprasa. No malas jau visu ko smuku var pateikt? Ne Jums ar Ameriku kāds sakars, ne jūs zinat visu, ko vajag zināt, lai šādus spriedumus izteiktu. Nerunā, ja nezini.

Bet bildes labas, ir par ko padomāt. Kaut vai pateikties par to, ka savā dzīvē nav nācies piedzīvot visas tās šausmas, ko šiem cilvēkiem, lai arī tā bijusi viņu izvēle.

45 5 atbildēt

Traki

42 2 atbildēt

Tas ir kars, nemaz nav jabrinas, ka sadi sie varoni ir atgriezusies majas un protams vini ir sava veida pateicigi, ka neatgriezas cinka zarkos kautgan dzive sadiem ari nav viegla. Kara nav uzvaretaju un zaudetaju ir tikai mirusie un invalidi. :/

28 4 atbildēt

NEVIENS vinjus tur nedzina. ja esi algotnis(profesionaalis) reekinies,ka neej pukiites lasiit-karaa ziniet reizeem ari sauj!!!

34 10 atbildēt

Nu "paldies" , lai saka savai valdībai!

13 0 atbildēt

Diemžēl, bet tā bija viņu izvēle dienēt.

11 1 atbildēt

Skumji, ka vienu mantrausības dēļ, citi ir spiesti sevi...izlikt.

11 2 atbildēt

Nu, kaa saka veci cilveeki: Miers baro, NEmiers posta : (

10 1 atbildēt

Tik skumji skatīties uz cilvēkiem, kas pārcietuši šādas šausmasemotion , bet vienā laikā viņi ir dzimuši laimes krekliņā un nav miruši.emotion

10 2 atbildēt

Nepastāvēs karš = Nepastāvēs konflikti, nepastāvēs konflikti = nepastāvēs viedokļi, uzskati utml., nepastāvēs viedokļi uzskatii utml. = cilvēki domāt nespējīgi, cilvēki domāt nespējīgi = darbojas pēc instinktiem, darbojas pēc instinktiem = pastāvēs izdzīvošanas konflikti, pastāvēs izdzīvošanas konflikti = nebūs miera.

Principā, kā viens slavens džeks ir teicis "Tu nezināsi patiesu mieru, ja nezināsi patiesu karu."

Karš civilizācijas attīstībai ir nepieciešams.  

11 4 atbildēt

Kara realitate! Kamer cilveki karos,bus kritusie un sakroplotie! Ari morali!

8 1 atbildēt

Es pret cilveekiem vairs zeelumu neizjutu, un par karaviiru navem es tikai priecaajos, tas ir tas ko vinji ir pelniijushi, darot melno darbu, pasaules shemotaaju labaa, piekast USA un NATO politiku, ja nebuutu karaviru, vinju launi plani nerealizeetos! Tgd militarisms populars, itseviski laikos, kad ir augsts bezdarbs, hops uz armiju pelniit izzy money, un dziivot laimiigi, nopirkt jaunu mociiti, iekartot maaju un dzivot laimiigi no tax payer naudas, kaut gan no shiem cilveekiem sabiedriibai nekads labums nav. 

6 0 atbildēt

Kas ar zobenu nāks, no zobena kritīs. Līdzjūtība tuviniekiem. Cietušajiem - ne.

12 6 atbildēt

Mans draugs arī dienēja Irākā, bet par laimi viss ir kārtībā. Šādos brīžos novērtē to, kas Tev ir.

6 0 atbildēt

Kāda tur cieņa , lai parāda Irākas iedzīvotājus , kā US soldžeri viņus sakropļo! Šiem pilna pensija , 100% par velti medicīniskā apkope   , dzīvo ar nelielām neertībām , jo amerikā kareivjus ļoti ciena ! Bet kas ir Irākiešiem kuri ir sakropļoti , mirst reāli badā! Nea šiem līdzi nejūtu !  Jūtu līdz Irākiešiem, karš dēļ naftas. Cieš nevainīgi cilvēki kuri aizstāv savu zemīti ! 

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »