local-stats-pixel fb-conv-api

Vai puķu dobes?13

105 0

Skaistu puķu nekad nevar būt par daudz.

Sveiki, vecie un jaunie spoki!

Dažos vārdos gribu pateikt par šī raksta rašanās iemesliem. Tas man radās spontāni pirms pagājušās pusnakts, kad beidzās kārtējā it kā nevienam neinteresējošā klanu karu nedēļa. Periodiski, apmēram reizi mēnesī pārbaudu kas jauns noteikumos par kategoriju maiņu rakstiem. To daru, nosūdzot pati kādu no saviem vecajiem orgiem. Nekad nevaru iepriekš zināt, kurš manu sūdzību izskatīs, tāpēc ar interesi vienmēr gaidu kā tas notiks šoreiz. Brīnumi neizpalika. Dažu stundu laikā manā konta izrakstā parādījās interesanti skaitļi.

Par originālstatusa noņemšanu 5 rakstiem +500 pti,

Piešķirts superoriģinālraksta statuss 7 rakstiem +5500 pti.

Lai tu, draudziņ, domādams, neizmežģī smadzenes kā tas var būt - pateikšu priekšā, ka nosūdzēju 6 orgus, vienam no rakstiem superorgu piešķīra divi dažādi cilvēki vienlaicīgi. Gaidīju, vai vismaz kāds neielūkosies pats manā profila izrakstā, lai redzētu sastrādāto. Jau teicu, ka šādas pārbaudes savas intereses pēc veicu periodiski. Esmu konstatējusi, ka mainās metodes, bet brīnumu kļūst aizvien vairāk.

Nemaz nepamanīju, ka tuvojas pusnakts un mans klans apsteigts, redzu arī apsteidzēju un tad arī radās šis raksts kā mana atbilde, ka man ir tik daudz fotogrāfiju no mana dārza dobēm, ka varētu sagatavot kaut 100 piecbilžu superorgus un man tāpēc nav jādodas fotosesijā nedz uz Kopenhāgenu, Jončopingu vai vēl nezin kur. Vai KK prezidenta tituls ir tik iekārojams tik nepopulārā spēlē kā KK?

Šo rakstu tūdaļ pēc pusnakts deaktivizēju, saņemot -2050 punktus.

Agrāk tādus mīnusus deva par raksta dzēšanu, bet tagad parastajiem spokiem šī opcija atņemta. Šo deaktivēšanu manīgākie sāk izmantot arī KK manipulācijas ar punktiem, jo visu var pielietot, kas nav ar likumu aizliegts.

Ceru, ka šis raksts izraisīs kaut nelielas pārdomas par spoku dzīves aizkulisēm, par ko atklāti neraksta.

105 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Štrunts par KK, bet par bildēm, Super. emotion  emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

emotion

2 0 atbildēt