local-stats-pixel fb-conv-api

Šūpuļtīkli 2'000 metru augstumā3

33 0

No 6.-14. septembrim Itālijas alpos, Monte Piana kalnu virsotnē norisinājās starptautiskais ''Highline Meeting'' festivāls, kurš pulcēja daudzus atlētus un brīvi domājošus cilvēkus.

Starptautiskais ''Highline Meeting'' festivāls ir viens no mierīgākajiem un bīstamākajiem festivāliem pasaulē.

Šogad festivāla dalībnieki lielāko daļu no festivāla laika pavadīja 2'000 metru augstumā, šūpuļtīklos, kas bija savērti uz trosēm. Šūpuļtīkla troses stiepjās no vienas kalnu grēdas uz otru. Viena trose var noturēt 20 cilvēkus.

Festivāla dalībnieki sevi sauc par balancētājiem, jo, lai nokļūtu līdz sev vēlamajam punktam, viņiem bija jāstigā pa trosēm, jābalansē ar savu augumu.

''Highlne Meeting'' dalībnieki ir ekstrēmā sporta veida ''Slacklinig'' pārstāvji un stāsta, ka šis sporta veids nav vienkārša pastaigāšanās pa virvi, kā, piemēram, cirkā.

''Slacklining'' trosē parasti izmanto neilona vai poliestera audumu, kas ir nostriprināti starp diviem punktiem.

Lai vieglāk būtu saprast troses atšķirību starp virvi ir jāsaprot, ka ''Slacklining'' troses materiāls tiek izmantots batuta ražošanā, tātad trose ir nedaudz saplacinātas formas un staigājot pa trosi, tā izliecas, nevis saglabā savu nostiepto formu.

Neņemot vērā faktu, ka dalībnieki lielāko dienas un nakts daļu pavada savos šūpuļtīklos, viņiem ir iespēja apmeklēt virtuvi, bāru, jogas nodarbības un baudīt dažādas muzikālās sesijas.

33 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Tur tajā šūpuļtīklā no bailēm var biksiņas pieslapināt emotion

1 0 atbildēt
Buutu jau forshi. ;D
1 0 atbildēt