local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv evolūcija (2005-2016)46

605 4

Sveiki atkarīgie! Šajā rakstā sniegšu vizuālu ieskaitu šī portāla attīstības vēsturē sākot ar 2005.gadu. Jau iepriekš atvainojos par to ka dažos vecajos arhīvos nav saglabājušies attēli, tādēļ radīsies iespaids ka līdz 2010.gadam spoki.lv bija ļoti vienmuļi. Tā nemaz nebija! Vienkārši tagad ir daudz, daudz foršāk. P.S ceru, ka Jacky atklās, kas bija redzams tajos divos erotiskajos video.

emotion

605 4 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Spoki attīstījās līdz ar visu internetu. Jacky viens pats uzcēla veselu impēriju, kura kā Pētera I logs uz Eirpou tiecās pēc pasaules standartiem nevis sekoja Latvijas atpalicībai. Visu cieņu par ieguldīto darbu. Varam būt tikai pateicīgi par to, ka mums ir iespēja pavadīt savu laiku viena cilvēka ģenialitātes auglī. Paldies Jacky, ka esi visas šīs lielās ģimenes sakne.

41 0 atbildēt

pēc ievietotā satura nekas nav mainījies. Ko diez domāja tie, kas nesen brēca, ka agrāk bijis daudz labāk?...

23 3 atbildēt

Paldies Kalen. Vienu posmu izlaidi, kurā spoku logo bija šāds: 

http://spi1.itvnet.lv/upload/users/5/5/av/av.jpg

Spoki iesākumā netika veidots kā erotikas portāls, lai gan, ja kāds dziļi dziļi pameklēs, ir kādas meitenes bilde, kurai uz dibena uzrakstīts spoki.lv

Var pameklēt manas intervijas, kuras spokos un ārpus spokiem ir neskaitāmi daudz emotion

15 0 atbildēt

Personīgi man liekas, ka pēdējo +-5 gadu laikā spoki kłūst arvien garlaicīgāki un mirst nost. Tā vien liekas, ka viss interesantais jau ir izlasīts un reklāmas mani tikai kaitina, kad uz tām nejauši uzspiežu... Es lietoju tikai planšeti un tas ir neizbēgami.... Nevaru arī vairs uzlikt kompja lietošanu, kas man liekas vispār wtf. Es neko neheitoju, tas ir tikai mans viedoklis un domāju, ka neesmu vienīgais no vecajiem apmeklētājiem, kas tā domā. Bet paaudzes mainās un laikam, tas ir tikai laika jautājums, kad tādi kā es atbirs.

15 3 atbildēt

Bērns jau sasniedzis tīņu vecumu. Esmu spoku sadaļā mīklas  kopš 2005.gada. Ir bijuši brīži, kad pārtraucu minēt mīklas un tad atkal panācu iekavēto. Prieks par to, ka šodien kaitinošo kļūmju vairs nav. Rakstu sadaļā darbojos tikai nedaudz vairāk par gadu. Manuprāt ir ienākuši samērā daudz saturīgu, interesantu rakstu, kaut gan vēl ir arī sēnalas. Kaitina tas, ka  par komentāru tiek uzskatīts pat viens burts vai vārdi ar 2 līdz 3 burtiem. Kaitina  arī tas, ka atsevišķi autori ļoti iemīļojuši lamu vārdus. Mani visvairāk ir iepriecinājuši sadaļas Tribīne, Praktiskais Spoks un Māksla. Manuprāt ir labi arī tas, ka arvien biežāk izskan aicinājums piedalīties konkursos. Paldies tiem, kas radījuši un vada Spokus. Ceļš uz pilnību nav viegls, lai mums visiem kopā  pietiktu spēka un izturības  sekmēt Spoku izaugsmi turpmāk!

11 0 atbildēt

Ilgi murgoji, lai sagrabinātu tos 200 vārdus?  emotion 

16 7 atbildēt

Izskatās, ka Spoki visu laiku ir pieturējušies ne jau gluži pie saukļa "Sex, drugs and rok'n roll" , bet sekss, plusiņi un kliki.

8 0 atbildēt

Kādeiz nesapratu prikolu ''cepums Tev'' es tiešām domāju selgas cepumus! Bet nu jau kādu laiku saprotu, ka tie ir tikai virtuālie gardumiņi...  emotion 

7 0 atbildēt
Agrāk spoki.lv bija labāki un interesantāki
7 0 atbildēt

pēc izskata, tiešām, tā ir evolūcija, pēc satura - ne pārāk.

7 0 atbildēt
Lai vai kā, spoki.lv ir lieliska vieta, kur pakavēt laiku, ja nav ko darīt. Ir vēlme uzcept savu pirmo rakstu, bet pagaidām trūkst ideju un laika.
7 0 atbildēt

2014-BEST

6 0 atbildēt
Personīgi es par spokiem uzzināju pa radio 104,3 kādus 4 gadus atpakaļ, bet vēl tagad atceros tos vārdus "Tikai nesaki mammai!" Pēc tā uzreiz sagribējās ieiet 😀 Tā nu es te esmu! : ) P.S. Manuprāt, tas brīdis, kad reklamējās spoki.lv, ļoti pavilka uz augšu portālu.
4 0 atbildēt

Diez tgd ir iespējams atrast kādu 2007.gada rakstu ? emotion

4 0 atbildēt
Nākošreiz pieraksti savu evolūciju, kā smadzenes atrofējās.
5 1 atbildēt

Spoki.lv dzimšanas diena ir 2005.gada 4.jūlijs, ja kāds nezin.

4 0 atbildēt

Es atradu sevi 5. attela.

4 0 atbildēt

Lāabs  emotion 

3 0 atbildēt

Zinu puisi, kurš pārdeva šo mājaslapu.

4 1 atbildēt
Es biju tikusi tikai līdz tualetes tapīram.
4 1 atbildēt