local-stats-pixel fb-conv-api

Šis raksts apgriezīs visu tavu pasauli kājām gaisā!32

Mēs parasti, uztraucamies, ka kaut ko kavējam, vai ja saītam kājas īkšķi, un lielākā daļa cilvēku uzskata, ka ir pasaules naba, un ka viss griežas ap viņiem.

Bet pec šī raksta izlasīšanas, visa jūsu pasaule apgriezīsies kājām gaisā!

P.S. Neatbildu ja jūs no informācijas daudzuma sajūkat prātā...tā nav mana problēma...

P.S.S Citi interesanti raksti šeit! Un atceries nospiet to +, jo par to mēs abi saņemam cepumus! :)

« 1  2  3  4  5 »
473 6 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Nu redz, tagad aizej apgulies un padomā,par tikko uzņemto informāciju, es personīgi par to domāju dažas stundas, un sapratu, ka neesmu nekas!

Doma jau ir laba, bet tu auzās aizbrauci, jo mēs visi esam kaut kas un ja pacenšamies varam arī kaut ko sasniegt. Kaut vai uzkāpt uz Marsa!

14 0 atbildēt

centies mani iedzīt mazvērtības kompleksos? Nesanāca  emotion 

8 0 atbildēt

Neuztraucaties, ganjau, kad nomirsim, tad varēsim pa visu galaktiku izlidināties- laika jau būs bezgalīgi

8 1 atbildēt

Atradu pikačū  emotion  vienīgais no 2 pokemoniem kam zinu nosaukumu.

Eh... kāda jēga dzīvot ja skatamies tik lielos mērogos? Tapat neviens nepamanīs ka esi miris, un visi šitie vidēji draudzīgie arī domā ka spes izglābt planētu... Cik no raksta sapratu, ja jau esam tik mazi, tad kāda jēga karot, cīnīties un attīstīties? Iesim visi nomirt, jo nevienu tāpat tas neuztrauks, tāpat kā ja iznīcini skudru koloniju, nevienam tas neinterisēs. 

Un tagad pasaki tā, vai kādreiz skudras ir iedomājušās ka ir niecīgas kaut vai planētas izmēros? Nē. Vai viss būtu jāpamet, tikai tāpēc jo esam niecības (skatoties visuma izmēros) un neko nedarīt, vienkārši iekrist depresijā, ka neesam nekas īpašs un neviens nepamanītu ka mēs nomirtu? Nē. Mums jāturpina dzīve, kāda starpība ja esam mazi (visuma izmēros), skudras turpina darbu, pat zinot ka viņi ir mazi, bites arī, kāpēc gan mums uztraukties par to? Tu vari būt pats mazākasi cilvēks uz pasaules bet ja tu sirdī jūties liels, un nevienam neļausi tev ieskaidrot pretējo tad tu tāds arī esi.

6 0 atbildēt

Nabaga autoram laikam pamatigi aizgajis ,,ciet,, .... 

6 2 atbildēt
Iedomājaties kā justos skudra..
3 0 atbildēt
Es jau par to sen biju aizdomājusies, taču es nesaprotu, kas ir mūsu galaktikas vidū? Melnais caurums? Kas cits...?
3 0 atbildēt

Un es esmu tā visa centrs un tas viss rotē ap mani - esmu neizsakāmi svarīgs un mana pašapziņa ar šo rakstu tika krietni pacelta.

6 3 atbildēt

Mind blow!

2 0 atbildēt
Ja dzīvei nav jēgas ,tad kapēc tu vēl dzīvo?
2 0 atbildēt

Kā no "dzīvei nav jēgas" tu dabon ārā "nevajag domāt tikai par sevi". Ja mana dzīve ir bezvērtīga priekš manis, tad  sanāk, ka apkārtējo dzīvēm, no mana skata punkta, vispār nav nozīmes un man par tām nevajadzētu uztraukties. Un ja tā, tad šis raksts ir gabals no kādas bezvērtīgas, nekam nederīgas un visā visumā nejēdzīgas būtnes domām. Domas salīdzinājumā ar pašu būtni ir kā Zeme pret Milky Way galaktiku. Sanāk, ka tu (bezvērtīga būtne, kurai nav jēgas) no manis (bezvērtīgas būtnes, kurai nav jēgas) prasi + jeb pozitīvu vērtējumu,  par savu nevērtīgo izpausmi .

Tagad sāku domāt, kas ir bezvērtīgāks, mans vērtējums vai tavs raksts. Ņemot vērā to, ka mūsu dzīvēm nav jēgas un to, ka šādā gadījumā apkārtējo dzīvēm ir vēl mazāka jēga sanāk tā - man mans vērtējums ir svarīgāks par  tavu rakstu, bet tev tavs raksts ir svarīgāks, kā 1000 mani vērtējumi. Tas ir ne tikai mani, bet arī apkārtējo bezjēdzīgo būtņu vērtējumi.  

Tagad man rodas jautājums. Kā pēc 4h ilgām eksistenciālām pārdomām, kurās tu saproti, ka nekam ko mēs darām un mūsu dzīvēm nav jēgas, tu iedomājies uzrakstīt rakstu par to un ievieto to publiskai apskatei internetā ( vienīgajā jēdzīgajā lietā visā Visumā) un rakstu tu nobeidz ar teikumu "Un ja vēl neesi nospiedis to +, tad izdari to tagad!" ?  emotion 

1 0 atbildēt
I avatarsI

Es esmu niecība iešu nošauties, ak jā, man taču nav šaujamā, jo esmu niecība.

Domāju ko pateikt vairāk, bet nu,  cik esmu niecīgs pret visumu, tik pat nesvarīgs ir visums kamēr tas mani neskar.

3 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
Pats tikko pārlasiju un sapratu, ka bik pa daudz visus noliku...ups...vainīgs...
0 0 atbildēt

Tik foršs raksts, ka citi pati pārkopē un vēlreiz iemet spokos.  emotion 

0 0 atbildēt

tev tur parak atkartojas, butu pieticis ar vienu lapu.

0 0 atbildēt
Par gramatiku vairāk sāku domāt, laikam nemācījies kārtīgi latviešu valodas stundās.. Štrunts par kaut kādām tur galaktikām un zvaigznēm emotion Ja visi tā sāktu domāt kā Tu esi sarakstījis.. emotion Meh
0 0 atbildēt

bēdīgi 

0 0 atbildēt
Gramatika... emotion Tu,starpcitu, izsmalcināti visus noniecināji, par to Tev + emotion
2 2 atbildēt

zeme ir plakana. emotion emotion emotion

1 2 atbildēt