local-stats-pixel fb-conv-api

Šie gan ir ,, ļoti ideāli ,, ceļi !34

163 3

Ideāli lieku pēdiņās,skatoties bildes sapratīsi.
Šie tā sakot ideālie ceļi ir Krievijā.Putins tērā miljardus savas villas un daudzo lidmašīnu uzturēšanai,toties šie ceļi raksturo Krievijas tālos auztrumus.

Ps,daudzas bildes laikam tumšā uzņentas.Laikam tur fočēt ir aizliegts.

163 3 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Nemaz neizbrīna, ka tas ir kaimiņos…

Tur prezidenti tik sola, katrs pēc kārtas - visiem 2. pasaules kara veterāniem dzīvokļus (visiem kā nebija, tā nav - ar laiku šī problēma atrisināsies pati no sevis).

Sakārtos ceļus. Ok, Maskavā tagad noteikts, ka ceļa segumam jāveic profilaktisks remonts ne vēlāk kā pēc 3 gadiem (iepriekš bija 5).

Bet vēl joprojām nav neviens ASFALTĒTS ceļš, kas savienotu valsts austrumus ar rietumiem!!

Nesaktoties uz naftas salīdzinoši augstām cenām, Krievijā kopš PSRS sabrukuma nav uzbūvēts neviens jauns ceļš, kas atbilstu autobāņa statusam. Ko viņi gaida?!

12 0 atbildēt

Bezceļu rallijs.emotion

10 0 atbildēt

Večiem ir iekšas tur strāda, bet kā tad savādāk maizītei nopelnīsi krievijas "dziļā pakaļā".

Malači veči :)

Putins, kā jau putins, vēlas tikai pakarot ;)

7 0 atbildēt

Tas taču ir slavenais Uhtas - Narjan-maras ceļš. Vai precīzāk - tur ceļa, kā tāda, nav. Vienkārši mežā, purvainā vietā izdzīta stiga, kas ziemā ir sasalusi kā akmens un ir caurbraucama. Vasarā, kad zeme atkususi, tur ir ārprātīgie dubļi. Cik atceros no lasītā, tur pat oficiāli braukt esot atļauts tikai tad, kad temperatūra ir zem 0 grādiem un zeme jau sasalusi. Tāpēc pie ekstrēmajiem skatiem tieši vainojami ir braucēji paši. Protams, ir cita problēma. Šis "ceļš" ir vienīgais, kas savieno 2 lielas apdzīvotās vietas un cita ceļa tur apkārt vienkārši nav. Tāpēc vasarā tauta tā mokās par spīti visiem aizliegumiem. Un kur nu vēl slavenais krievu "avosj" :)

7 0 atbildēt

Nu i virsraksts, no pirksta izzīsts? Šis ir Krievijas visektrēmākais ceļš starp pilsētu Uhta un Narjan Mara (ceru, ka pareizi). tāds nu tas ir Sibīrijā un tas pats lietus sezonā, ziema nenormāls sals, tur asfalts, mežā, ilgi nenoturētos. Uzdod sev jautājumu, kur paliek Latvijas ceļiem paredzētā nauda, kuru iekasē CSDD pie auto apskates? Arī Putins hujutins tērē?

7 1 atbildēt

urliem vieglāk uzvbūvēt tādus dampjus kā urālu vai 6x6 zilu nekā ceļus sakārtot emotion bet ja nopietni, tad neredzu iemeslu kāpēc šo nevar sakārtot. nav vienīgā ekstrēmā vieta uz zemes.

7 1 atbildēt

neizbrīna man tas , ja var ieknābt par krieviju. Pieņemsim tādu lietu. Nu uzbūvējam to asvaltu, bet uz cik ilgu laiku tas būs. Pārāk lielas temperatūras kontrasti tur ir. jautāt var vienu. Kāpē Latvijā mums ir tankadromi ceļu vietā? Neviens nevar atbildēt. Bet visu cieņu Krievijas šoferīšiem kas brauc pa tiem ceļiem. Tehnika ar uz goda, jo eiropas tehnika sen jau būtu nokauta pirmajos kilometros.

6 1 atbildēt

cepuri nost tiem večiem..

4 1 atbildēt

Krievijas lauku ceļu ikdiena. emotion

3 0 atbildēt

tas šovs - Ledus tālbraucēji ir nieks salīdzinot ar šo.. 

3 0 atbildēt

vieglāk butu uztaisit tur normālu ceļu nevis šitā mocīties. Nav jau uzreiz jāasfaltē maģistrāle, bet var vienkāršu grants ceļu uztaisit, nevis rakties pa melnzemi un māliem.

1 0 atbildēt

Laikam cēļs uz Vladivostoku, heh

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt