local-stats-pixel fb-conv-api

Seļicka zīmējumi I11

207 0

Sveiki, spoki! ;)

Esmu Oskars Seļickis un šie ir mani zīmējumi, būšu ļoti priecīgs par jūsu komentāriem, ieteikumiem un konstruktīvu kritiku.

Ja jūs vēlaties sekot manām aktivitātēm, jūs varat mani atrast Draugos un facebookā pēc " oskarsart "

Ja būs atsaucība, veidošu vēl jaunus rakstus, kuros izrādīšu savus darbus.

P.S. Attēli ir lieli, tā kā varat droši uzklikšķināt lai palielinātu.

207 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

wow, beidzot kaut kas tiešām baudāms. Vēlu veiksmi Tev turpināt!

7 0 atbildēt

Visi tavi zīmējumi, gleznojumi ir skaisti un pareizi, ne visi no māksliniekiem tā māk, bet tomēr kaut kas nav tā, kā vajag. Nezinu - varbūt trūkst kādas īpašās odziņas, jo akadēmiskie zīmējumi saistās ar muzejiem un kaut ko novecojušu mūsdienu sabiedrībā, tam ir sava aura un zinu, ka ir ilgi jāmācās, lai dabūtu akadēmiskumu, tomēr tādi darbi ir visiem (nē, tas ir pārāk nepiemērots apzīmējums, drīzāk - visi zina tādus darbus un to var būt uzzīmējis katrs mākslinieks).

Lai arī šī ir skiču galerija, runāju arī par citiem darbiem... trūkst darbiem personifikācijas, kas liktu skatītājam apstāties, jo tas redz kaut ko jaunu...

Māksla taču ir domāta tautai.

Par pašiem darbiem neko sliktu nevaru teikt.

3 0 atbildēt

tās vairāk izskatās pēc skicēm,ja vairāk piestrādātu pie faktūras un formas būtu ok . emotion un par skicēm vēl var saukt jo ir vairāki dažādi zīmējumi (portreti) uz vienas lapas.

P.S. vismaz man mākslas skolā tā mācija,taču kopumā darbi ir labi . emotion veiksmi turpmāk emotion

0 0 atbildēt

Nu wot kautkas.

0 0 atbildēt

Minkas emotion

0 0 atbildēt
Skaisti, bet tie nav zīmējumi, tās ir skices. Gatavu darbu Tev nav? Bet ja tas ir veids, kā izskatās Tavi gatavie darbi, tos derētu vairāk vienot, aizpildīt u.t.t
0 1 atbildēt
Skicei var būt ēna u.t.t - kad tas top par zīmējumy, viņš ir pabeigts, šīs joprojām ir skices. Izņemot tos dārzeņus. emotion vienot personas, lietas, lai viņas "nekarājas gaisā" aizpildīt fonu - ornamenti, koks, whatever.
0 1 atbildēt