local-stats-pixel fb-conv-api

Rīga pret Tallinu 27

100 0

Pirmā daļa ir savākusi pietiekami augstus rāītājus, tapēc sagatvoju otru daļu. Kurš kuru?

100 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

He, pirmdien/otrdien tieši biju Tallinā. Nu nav metrapoles sajūta, pilnīgi nekādas. Pils gan iespaidīga, tas tiesa.

3 0 atbildēt

huh

1 0 atbildēt

2. Par to estrādi runājot - drīz jau būs vēl lielāka atšķirība emotion

1 0 atbildēt

Lielveikali pārsvarā ārpus centra, centrā ir mazie pārtikas veikali, ok, prisma ir vēl pie Suur Ameerika, bet tā viss ārpus pilsētas pārsvarā. Pa lielam tāpat vienādi-cilvēki strādā, un sestdienās/svētdienās atpūšas kaut kur. Bez auto pagrūti tur, sanāk baigie gabali līdz kādai tirdzniecības vietai, un arī cenas augstākas pārtikai. Nothing special, lai gan algas lielākas, lielāka īre un pārtikai cenas, kas noēd starpību. Ja neesi IT speciālists, Tallinā nav ko darīt, jo vari cerēt uz zvanu operatora vakanci(arī ir trūkums pēc Latviešiem), bet alga būs tālu no vidējās, ja būsi parasts imigrants.

0 0 atbildēt

Rīgā ir lielpilsētas sajūta, Tallina, hmm nezinu. Brīvības monuments - čehu brāķis, kuram stikls iesvīst iekšpusē, ik pa laikam jāremontē.

Bez tām augstceltnēm nekā īpaši nav. Pareizi saka Firstwill, garlaicīgi, kaut vai arī tāpēc, ka igauņi īpaši ar svešiem netusēs

0 0 atbildēt
Tallinā ir milzīga krievu kolonistu segregācija!!!Mūsējā piektā kollona jau lēnām asimilējās,jo Latviešu valodu krievu okupantam tomēr ir vieglāk iemācīties nekā igauņu!!!Ja es pats būtu krievu okupants Igaunijā es arī laikam to valodu nekad neiemācītos!!!
0 0 atbildēt

WoW... Rīga tiešām izskatās skaistāka..

0 0 atbildēt