local-stats-pixel fb-conv-api

Pasūtot ēdienu uz mājām - Iedomas VS Realitāte11

Mūsdienu smagi aizņemtajā ikdienas dzīvē ēdiena pasūtīšana uz mājām vai uz darbu ir kļuvusi par diezgan ierastu lietu. Bieži vien, pasūtot ēdienu, izvele tiek veikta, pateicoties kārdinošai pavedinošajām ēdienu bildēm katalogā. Tā vien siekalas tek, skatoties uz ievietoto bildi, tāpēc izvēle tiek izdarīta par labu attēlā redzamajam. Bet pārsteigums ir neizbēgams, ieraugot dzīvē saņemto pasūtījumu. Tas ir, Tu saņem galīgi ne to pašu, ko sagaidi. Un tā dzīvē notiek. Dzīvē daudz kas notiek.

« 1  2  3 »
420 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Vnk mājās nav vieglāk uztaisīt? emotion

19 0 atbildēt

Protams, šeit tas ir drausmīgi un pavāri ir "pacentušies", bet ne velti realitātē katalogos,reklāmās  un uz iepakojumiem ir frāzes :" attēliem ir ilustratīva nozīme", " prece var atšķirties no attēlā redzamās. "

13 0 atbildēt
Nav ko teikt...kad es pasūtu ēdienu, viņš atnāk tāds kā bildēs , apetelīgs , patīkami smaržo , visam kā ir jābūt . 😂😮
11 0 atbildēt

Nezinu kur tu pasūti ēdienu no kāda bomžatņika, bet tā tas nav. Visu ko esmu pasūtijis ir atnācis skaists un apetelīgs..

9 0 atbildēt
Otrajās bildēs iskatās vairāk pēc "kad mēģini adarināt, garšīgu maltīti"emotion
9 0 atbildēt

Daži izskatās ,ka ir vienreiz sapuvuši un tad  vēlvienreiz sapuvuši,tagad iet trešais  garantētais derīguma termiņš . 11. tas nav maizītes,bet veči sajaukuši iebēruši to kas ir zem plīts,nevis uz (ogles)  emotion  

2 0 atbildēt
Es Tevi izaicina uztaisīt pro picu un uzaicināt mani ciemos!
2 0 atbildēt

Kur iedomas vs realitāte? emotion 

1 0 atbildēt