local-stats-pixel fb-conv-api

Paša bildētais9

24 0

Būšu pateicīgs par kritiku.

Foto: Raitis Lapans

24 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Pirmkārt, par atļaujām - ja cilvēks atrodas publiskā vietā, kur nav īpašu aizliegumu fotografēt, tad to drīkst darīt. Protams, ja ar to tiek pelnīts (street photography), tad atļaujai ir jābūt. Bet citādi, cilvēkam nav tiesību ne sasist kameru, ne ko citu tamlīdzīgu.

Otrkārt, netaisi tik pārspīlētu to apstrādi. Pārāk daudz spiežot uz clarity/filtriem, tā bilde kļūst ne tikai nedabīga, bet arī nebaudāma, maigi sakot. Un ielu fotogrāfijās nav tā jāpārspīlē. Kā arī, kas ir #11? Jēga atstāt vienu pusi ar krāsām, otru melnbaltu? Tas ir bezjēdzīgi, un labi neizskatās. Efekta dēļ var atstāt vienu konkrētu vietu/krāsu, un pārējām vietām saturation noņemt. Tam palīdzēs Adobe Lightroom, tur var daudz eksperimentēt. Un ar melnbalto arī nav jāpārspīlē. Reti kura bilde izskatās patiešām labi noņemot krāsas. Daudz labāk būtu no otras puses - padarīt krāsas dzīvākas, košākas. Protams, raw režīmā fotografējot, ar jpeg to nevar tā izdarīt. Un nevajag arī bildēt no tāda leņķa, ka kaut kas ir pārāk tuvu objektīvam, un tālākais ir fokusā. Otrādi - jā, protams, kad priekšplāns ass, un fons izplūdis. Bet tā kā #7 tiešām nevajag.

2 0 atbildēt

nekas īpašs, pārāk daudz sharp filtrs izmantots, visam bildēm redzmas pārejas no melnas uz balto krāsu.

1 0 atbildēt

A tu atļauju prasi par bildēm? Tev reāli bez atļaujas ja bildē drīkst sasist kameru, un tu ne sūda nevarēsi izdarīt jo tikai maitas žurnālisti drīkst bez atļaujas emotion bildēt emotion

0 0 atbildēt

Tu uzreiz bildēji sēpijā un melnbaltu, vai apstrādāji kādā datorprogrammā?

0 0 atbildēt

ja bildes butu krasainas efekts butu labaks emotion

0 0 atbildēt

Bildes tik kubikainas, ka acis tek ārā.

0 0 atbildēt