local-stats-pixel fb-conv-api

Parasta pļavu pelīte.6

76 0

Parasta pļavu pelīte,bet cik daudz emociju.Fotogrāfam noteikti nācās ilgi pavadīt laiku knipsējot pelīti lai iegūtu tik foršus emocijām apveltītus mirkļus.

« 1  2  3 »
76 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Vuj, ku smuks peļuks!

9 0 atbildēt

Parasta pļavu pelīte, bet cik daudz emociju.

Manai ģimenei reiz šis mīlīgais radījums sagādāja tik daudz emociju, ka  pusi vasaras sabojāja. Sākām sajust automašīnā nepatīkamu smaku, kas ar kartu dienu kļuva spēcīgāka. Braucot tā daļēji pazuda, bet pie aizvērtiem logiem tā kļuva neciešamāka ar katru dienu vairāk. Bijām jau vairākkārt ar putekļusūcēju kārtīgi visu izsūkuši un citādi pārmeklējuši, neko neatradām. Braukšana kļuvai pilnīgi neciešama. Sākām atkal lielo pārmeklēšanu  - priekšējā kreisā sēdekļa pārvalka malējā  krokā atradām jau baigtu  smakas vaininieci.

Automašīna  vasarā parasti stāvēja pie mājas zālienā. Saulē tā stipri sakarsa, pirms braukšanas dažreiz pavērām durvis pavēdināt. Tad laikam pelīte tur ielīda un bailēs no mums tur slēpās.

8 0 atbildēt

Attēlos ir dažādu sugu dzīvnieki, ja grūti atšķirt pēc sejas, to redz, kaut vai paskatoties uz dažāda garuma astēm. Vairumā bilžu ir pundurpele,  14. att. ir kāda no strupastēm,  9. un 15. att. redzami ir mazie susuri.

http://www.latvijasdaba.lv/ziditaji/sistematiskais-raditajs/muridae-incl-cricetidae/

4 0 atbildēt

Atkal bildes, kas visskarbāko vīru padara par pussy puss. emotionemotion

3 0 atbildēt
So kawaii!!!
2 0 atbildēt

So cute, varētu uzdāvināt māsai - varbūt viņai iepatiktos peles emotion

2 0 atbildēt