local-stats-pixel fb-conv-api

Par viņu smējās, jo viņš nopirka šo veco garāžu, tagad viņu apskauž!!14

986 9

Sīko māju pirkšana mūsdienās nav nekas jauns, tagad cilvēki izvēlas nopirkt mazāku māju nevis milzīgu pili, jo minimāls dzīvesveids mūsdienās ir pat ļoti izdevīgs.Kā gudri vīri teica, jo vienkāršāk, jo labāk. Plus nav jāraizējas par lielām īres maksām utt.

Meklējot internetā un avīzēs franču fotogrāfs nosprieda, ka Parīzē nav iespējams nopirkt lētu mitkli kas būtu, fotogrāfam pa kabatai, .

Tā kā viņa darbs liek viņam daudz ceļot, fotogrāfam vārdā Džeremijs Bučolts, nebija izdevīgi pirkt dzīvokli vai māju, kas maksā ļoti dārgi, jo viņš tāpat tur tik bieži neuzturētos.

Salīdzinot mājokļa cenas, viņam izdevīgāk bija aplūkot mājas Bordo-savā dzimtajā pilsētā- nevis Parīzē.

Sākot meklēt mitekļus viņa dzimtajā pilsēta Bordo, viņš saprata, ka neko saprātīgu viņš nevar dabūt par naudu, kas viņam ir.

Viņam paveicās, ka viņš atrada internetā sludinājumu, kāds pārdeva vecu garāžu par 170 tūkstošiem dolāru, (40 m2) , turklāt, ēka maksāja uz pusi letāk nekā dzīvoklis Bordo centrā vai nomalē.

Visi viņu apsmēja par to, ka viņš ir nopircis šo Dieva pamesto garāžu, taču fotogrāfs redzēja ļoti lielu potenciālu šajā ēkā.

Viņš sekoja saviem instinktiem un kopā ar arhitektiem uzcēla šo garāžu par izcilāko mazo māju, kuru Jūs jebkad būsiet redzējuši! Minimālisms tomēr ir laba lieta!

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Nekad-neticesi-kas-atrodas-saja-meza/745617

986 9 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000
Viss jaiet pirkt garazas
43 0 atbildēt

''Kopā ar slavenākajiem arhitektiem''-viens no stulbākajiem tekstiem! Džekam maz naudiņas,bet slavenākos arhitektus var atļauties noalgot!???Bļe,-viens slavens arhitekts dienā saņem tik cik visa tā garāža maksā! Principā,teksts-fufelis,bet telpas risinājums,-labs.Kaut gan nekas jauns tas nav!

35 0 atbildēt

Būtu bildes vismaz jēdzīgā secībā salicis.

15 0 atbildēt

Tā garāža maksāja 170 000 $ ? Cik tad tur maksā vienistabas dzīvoklītis?

Un tā neko fotogrāfam alga tādā gadījumā. + pārbūve arī neizskatās lēta.

14 0 atbildēt

var jau būt, ka manas acis nerāda! Bet vai tur ir tikai 40 m² tad jau padomju tipveida 2 istabu dzīvokļi ir tikpat plaši..

14 1 atbildēt

Vecākas ziņas no tvnet nevarēji ielikt ne? 

8 2 atbildēt

Nu tas tulkojums... emotion

4 0 atbildēt

Pa skaisto izskatās emotion

4 0 atbildēt

Būtu man nauda, es no sūda šokolādi uztaisītu....

2 0 atbildēt

venalga šaurība dzīvot nav īpaši patīkami,pat ja ir skaisti,kompakti un gaumīgi iekārtots.

1 0 atbildēt

Viss, kad ir tuvakais lidojums uz Bordo?

0 0 atbildēt

Isteniba ir pa vidu.Fotografs izsludinaja avizees,ka neatradisies neviens tik spejigs arhitekts ,kas tadu graustu macetu partaisit par pieklajigu mitekli......

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt