local-stats-pixel fb-conv-api

Par 9GAG4

18 1

Iepazīstināšu jūs ar 9GAG(nesāc, tas izraisa atkarību)

Teksts ir veidots ar google tulkotāja un kā arī wikipēdijas palīdzību.

9GAG darbojas tiešsaistes platformu un sociālo mediju mājas lapā. Lietotājiem ir iespēja augšupielādēt un dalīties ar savu radītu saturu vai kaut ko citu no sociālo mediju mājas lapām. 9GAG atrodas Mauntinvjū, Kalifornijā. Kopš tīmekļa vietne tika uzsākta 23. decembrī, 2008 gadā, tai ir pieaugusi popularitāte, sasniedzot vairāk nekā 28,4 miljoni Facebook laikus, un 5.99 miljoni Twitter sekotājus līdz 2015. gada 27. Decembrim.

Mājas lapa tika kopīgi dibināta 2008. vai 2009. gadā ar universitātes Hong Kong studentu Ray Chan, viņa brāli Kriss Chan, un citiem, ar nolūku radīt alternatīvu tiešsaistes platformu, lai uz kuras varētu sūtīt e-pastus gluži ka inbox.lv, uz kuras lietotāji var viegli dalīties ar humoristiskiem fotoattēliem vai videoklipiem. 2012. gada intervijā, Ray Chan atteicās paskaidrot, no kurienes vārds 9GAG ir atvasināts.

9GAG ir mobilā aplikācija uz iOS, Android, Windows Phone 8, un BlackBerry 10 platformām.

2012. gada jūlijā, 9GAG izlaida aplikāciju priekš iOS un Android. Mobilo aplikācija kalpo kā tiešsaistes versija tīmekļa majas lapai. 2014. gada vasarā 9GAG uzsāka 9CHAT, 9GAG lietotājiem ir iespēja ieiet savā kontā un rakstīt svešiniekiem nosūtot ziņas attēlus utt. 9CHAT tika uzlabots, ļaujot izveidot dažādu grupu sadaļas. Tajās ir iespējams sarakastīties ar vairāk cilvēkiem tajā pašā laikā. 2015. gadā, 9GAG izlaida savu pirmo spēli kuru sauc 9GAG Redhead Redemption.

Lielākā daļa no mājas lapas apmeklējumiem notiek vietās, piemēram, skolā vai darba vietā. Saskaņā ar līdzdibinātāja Ray Chan teikto, 9GAG jābūtu platformai, kur cilvēki var iet, kad vien viņi vēlas, lai nosistu laiku un pasmietos. 9GAG lietotāji Leonardo DiCaprio ir iesaukuši par 9GAG karali, lietotāji par viņu augšupielādē pietiekami daudzumu pieprasījumu lai viņš beidzot iegūtu Oskaru. Šī tendence ieguva apgriezienus pēc Leo publiceta raksta viņa personīgajā Twitter kontā no 9GAG publicēta satura. Emma Watsone savukārt tikusi iesaukta par 9GAG karalieni, taču pēc tam kad tika izlaista filma Star Wars: Force Awekens, daži 9gageri sāka saukt Daiziju Ridliju ‘’Rey’’ par karalieni.

Un tagad daži fakti par 9GAG- atvainojos bet šos netulkošu jo esmu piekusis un slinks.

1. A Banana is standard measurement device on 9GAG.

2. People often discuss about International politics & current affairs "Polandball"comics. NO OFFENSE (Created by someone)

3.The amount of Gaming memes & Forever Alone memes is too damn high.

4.Here's fact that I ran out of facts & wanted to write something here, so I just made it up. You'll find this type of things on 9GAG often. POTATOES....

5.Almost every 9GAG user wants Leo DiCaprio to win an Oscar.

18 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

A banana measurement system is outdated. They use potatoes now instead. Some say it's more accurate...

2 0 atbildēt

I have a boyfriend  emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Im vegan
0 1 atbildēt