local-stats-pixel fb-conv-api

Pamesto kaķu skatieni Rīgas ielās6

54 0

Andris Andrejuks (Andris Andrejuks Photography) ,fotogrāfs un dzīvnieku draugs no Rīgas ir radījis interesantu projektu. Viņš aicina mūs ieskatīties ik katra pamestā pūkainā drauga acīs, kuriem pietrūks viņu cilvēks.

Fotogrāfēšana Andrim nav pamatdarbs, bet tā ir viņa kaislība kopš bērnības. Brīvajā laikā viņš fotogrāfe dabu, dzīvniekus, pasākumus un viens no interesantākajiem projektiem kļuva tieši kaķu fotogrāfēšana Rīgas ielās.

Šis konkrētais foto projekts tika uzņemts vasarā. Andris Andrejuks stāsta, ka pēc vasaras sezonas beigās neatbildīgie mājdzīvnieku saimnieki savus četrkājainos draugus pamet un nedomā par viņu likteni un to, ka tuvojas ziema un kaķi var neizturēt auksto laiku un skarbos apstākļus.

Ar šo foto projektu Andris vēlas pievērst uzmanību augstāk minētajai problēmai un ļaut mums ieskatoties ielas kaķu dziļajos skatienos caur šīm fotogrāfijām un redzēt mazas dvēseles kas alkst siltas mājas.

« 1  2  3 »
54 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Nesaprotu... Kur cilvēkiem prāts izmest kaķi uz ielas vai arī barot ielas kaķus  emotion 

4 0 atbildēt
Daži tik apvēlušies, ìsti mājas kaķi.. normāli kopti ar daži likās.
4 0 atbildēt

Nav teikts, ka visi viņi ir bezpajumtnieki, Ja redzētu, cik mans kaķis "tīrs" atnāk mājās, kurš pirms tam nez kur pabijis, kaut pa miskastēm un viņam tāda dzīve patīk. 

4 0 atbildēt

Daži neizskatās pamesti...  emotion 

2 0 atbildēt
13. Visvairāk par to sirds sažņaudzas.
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt