local-stats-pixel fb-conv-api

Only in Russia.79

1327 9

emotion

« 1  2  3  4 »
1327 9 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000

krievija ir traka valsts pasaule emotion

23 4 atbildēt

26. WORLD OF TANKS!! emotion

13 1 atbildēt

palasi vēsturi par Latviešu sarkano strēlnieku armiju tā sastāvēja no puse Latviešiem un Krieviem kad bija kāda kauja vai bija janoturas tad krievi muka un pameta Latviešus vienus ar maz munīcīju un tādā garā varbūt tāpēc ienīst krievus ?

9 0 atbildēt

Un jūsu dzimtenei Latvijai,kā saka būs Čau Rasma!

Tagad pasaki kas ir tava Dzimtene.    Daunīte,malaļetka.   Kaut gan nesaku ka daudz kas no tava teiktā  nav patiesība..... Es esmu jau vecs sakārnis,un man zajebala visa  politika,  Bet - JA reiz džīvo Latvijā,Krievijā,Anglijā -kaut vai Austrālijā----- Cieni Valsti kurā dzīvo,un nedirs virsū tās valsts pamatnācijai.  UN Ja jobans krievs 16 gados nemāk valodu ,valstī kurā dzīvo,kādas man var rasties asociācijas par viņa inteliģences līmeni???   Padomā...

8 0 atbildēt

Tad ko, pie velna tu te dari? Brauc uz savu Krieviju...

Nevari vienkārši paskatīties, pasmieties par bildēm?

11 3 atbildēt

ideāli emotion

6 0 atbildēt

Iejaukšos šai diskusijā... Nespēju ignorēt Happy333 komentāru, par to kāda jēga mācīties latviešu valodu, ja to nelieto. Tā ir cieņas izrādīšana pret valsti, kurā tu dzīvo. Tūristiem nevar prasīt runāt latviski, bet cilvēkiem, kuri šeit dzīvo desmit, padsmit, un vairāk gadu - valsts valoda ir jāprot. Un tas, ka visi draugi, radi, paziņas nelieto latviešu valodu nav arguments. Pazīstu Latvijā dzīvojošu angli, kurš iemācījās latviešu valodu pusgada laikā! Lielākā daļa viņa radu, draugu runā tikai angliski, bet viņš piekrīt uzskatam, ka ir jāciena valsts, kurā viņš dzīvo, ka jārunā latviski!!! 

6 0 atbildēt

Un domā ka man ir patīkami runāt ar kādu sīko krieveli viņa valodā?  Es krievu valodu zinu perfekti,pat lasu grāmatas krievu valodā,Bet mani kretinē sīkie kropļi,kas sprauž Georga lentītes,un krievijas karogu bāž viet;a,un nevietā. Un nesaki man ka padsmit gadi nav pietiekami ilgs laiks lai iemācītos valodu.  Tā ka par  Latvijas krievu inteliģences līmeni man nedirs- pietiekami zinu tādus ...

5 0 atbildēt

5. Viņa galva pārvēršas par buņķi emotion

4 0 atbildēt
Nabaga Krievija... :D cik labi, ka esmu no Latvijas!
5 2 atbildēt

Šādas bildes varētu skatīties dienām,ar katru bildi,kas stulbāks. emotion Bet nu pasmieties jau var. emotion

4 1 atbildēt

Tu pats,"pati"  Nezinu ko lai domā par tavu avataru- tikko nparādījin tipiski "urlisku" domāšanu. Rīga,Jelgava,vai vienalga kur tu dzīvo,nav visa Latvija.  

3 0 atbildēt

Katrai tautībai ir sava mentalitāte un īpatnības. Pats vienreiz redzēju, kā kādā piemaskavas ābeļdārzā ceļa remontnieki bija iebraukuši ar lielo ceļa rulli lai tiktu pie āboliem.

2 0 atbildēt

Es cienītu savu dzimteni ja te būtu normāli cilvēki.   

Domā ko runā ... 

2 0 atbildēt
Pēdējā vislabākā. :D
2 0 atbildēt

Labs raksts emotion

2 0 atbildēt

Un kas tev liedz kravāt čemodānus?  Domā Krievijā tevi ar atplēstām rokām sagaidīs? pIRMKĀRT -cIENI VALSTI KURĀ DZĪVO,UN NEVIENS TEVI PAR URLU NESAUKS. UN ARĪ NEAPVAINOS. Ja tu neesi to spējīgs saprast-pats vainīgs. (Un nomaini avataru-citādi pēc pediņa izskaties,)

2 0 atbildēt

Tomēr cilvēkiem nav kartība ar prātu!

1 0 atbildēt

un kapēc tu nepavairo šo cienāmo cilvēku sarakstu ar sevi? kā tu vari LATVIJU saukt par saqvu dzimteni, ja tu pret latviešiem attiecies kā lohiem? brauc prom, tādas kuces kā tu LATVIJĀ ir pietiekami. neviens pat nepamanīs to ka tu vairs neesi.

1 0 atbildēt

Pēdējā bilde izsaka visu.! :D 

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »