local-stats-pixel fb-conv-api

Necieņa pret ēdienu36

218 18

Ieejot dažādos saitos, noteikti kaut reizi tiek ieraudzītas dažādas šausmīgas lietas un raksti, piemēram - necieņa pret ēdienu. Man ir žēl, ka pasaulē tomēr ir tik daudz neinteliģentu lopu, kuri nespēj novērtēt to, ko mums sniedz! Pilns ir tādu rakstu, kuros tiek nepatiesi apvainots kojās vai skolās taisīts ēdiens! Vēl jo vairāk - paši nemaz nepagaršo un uzreiz bļauj, ka nav ēdami! Pasaule kā pilna ar sīkiem, izlutinātiem tārpiem, kuri nekur tālāk kā par savu degunu neredz! Cik skumji!

218 18 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

"Protams, ka laukos un lauku mācību iestādēs ēdiens parasti ir sliktāks un ar zemāku līmeni"

man tieši liekas, ka laukos ēdiens bieži vien ir garšīgāks emotion

30 1 atbildēt

Ja tu esi tik sašutis padari pasauli labāku un apēd visu izmesto ēdienu emotion

24 1 atbildēt

No nepareizā profila ieliki rakstu?emotion

16 0 atbildēt

Kucēn? - Tu esi mainījies? 2-5 minūšu laikā tavs raksts jau ir sasniedzis 42 plusus.  emotion

16 0 atbildēt

Protams, ka laukos un lauku mācību iestādēs ēdiens parasti ir sliktāks un ar zemāku līmeni, jo nav tik daudz veikalu un nevar iegādāties tādus produktus, kādus var iegādāties lielpilsētās.

Tam nu es nevaru piekrist. Atkal nevajadzīgi salīdzina laukus ar pilsētu. 

Kad vēl mācījos nomaļā vietā, neteiktu, ka tie bija dziļi lauki, tur gatavoja debešķīgi, un man varētu piekrist neskaitāmi cilvēki, kāpēc? Jo ,gandrīz katru pusdienu starbrīdi, rinda pēc pusdienām bija neiedomajama gara. Taču ,atnākot uz pilsētu, varēja just kraso atšķirību, pilsētas ēdiens bija sliktāks par lauku ēdienu. Nesaku, ka pilsētas ēdiens bija tik slikts, ka nevarēja ieēst, vienkārši  nebija tik pat garšīgs kā laukos gatavotais.

Ar visu šo gribēju teikt, ka nevajag teikt to, ko pats nezini. Cik nu es zinu, tad pārsvarā lauku skolās gatavo labi. Un runājot par tiem produktiem, tu tiešām domā, ka lauki  ir izolēta vieta? Nē, eksistē arī pārtikas firmas, kuras piegādā produktus ēdnīcām..

10 1 atbildēt

Es skolā neēdu.(Bet tiešām, es vnk nevaru  neko apēst, jo mājās pieradu pie svaiga, karsta, veselīga ēdiena). emotion

6 1 atbildēt

Pagaidi.. tu uztaisīji normālu rakstu? koaa? 

5 0 atbildēt

sīkaļas vnk ir pieraduši ka vēcāki par visu maksā. kad uzsēdīsies uz savas dirsas tad zinās cik vērti ir makaroni, un es nebrīnos ka arī meklēs kā ietaupīt pērkot akcijas preces.

4 0 atbildēt

Godīgi sakot, šis raksts būtu pelnījis dienas domas titulu....emotion

4 0 atbildēt
Piekrītu, ja negaršo - neēd, bet nebojā citiem apetīti. Tu maz zini no kurienes skolas dabū to produktus? Neskrien taču uz veikalu. Skolas pavāri vai administrācija pasūta produktus no zemniekiem, vairumtirgotājiem vai lielveikaliem.
3 0 atbildēt
Sava taisnība tur jau ir. Ediena daudzveidību un kvalitāti nosaka kompānija, kas apgādā skolu ar ēdienu. Piemēram, es agrāk mācijos mikrorajona skolā, kur ēdiens bija diezgan labs. Pirms pāris gadiem pārgāju uz centra skolu, un ēdiens izmainijās, jo kompānija skolai ir cita. Ēdiens ir daudz savādāks (ne uz to labo pusi).
3 0 atbildēt

Tavs pirmais raksts kurš nav mistkastēe emotion

3 0 atbildēt

nav tur nekāds sakars ar laukiem vai pilsētu. to, cik garšīgs būs ēdiens, nosaka tikai un vienīgi pavārs, kas to gatavo.

3 0 atbildēt

failed troll emotion

2 0 atbildēt

Ieliku + bet par to ka laukos ēdiens ir negaršīgāks, es nepiekrītu!

Nu nesaku ka visur ir vienādi, jo viss ir atkarīgs no pavāra kas gatavo, biju nometnē uz 3dienām vienā lauku skolā kur patiešām ļoti garšīgi deva ēst (pat labāk kā dažās labās kafeinīcās)!

2 0 atbildēt
Tev viss labi? Galvu atsiti?
2 0 atbildēt

Un vēl - cietumā ēd par brīvu , bet skolās un bērnudārzos ir jāmaksā ..

2 0 atbildēt

Vispār nav nozimes, laukos vai pilsētā ir tā ēdināšanas iestāde, visur paiku pieved ar , iespējams, pat vienu un to pašu mašīnu. Katrā ziņā, veikalos neko nepērk. 

Un negaršo tāpēc, ka vecāki ir lohi, un nav radinājuši savus bērnus pie normālas paikas. Vienīgais ko tie bērni zin, ir nenormāli pārsālīti un garšvielām piegrūsti produkti, tāpēc ēdot kādu dabīgu ēdienu ar mazu sāls saturu, viņiem tas negaršo. 

1 0 atbildēt
Beidzot tev kads normals raksts
2 1 atbildēt

Ir ari ta ka nevar apest. tapec nakas izmest.

1 0 atbildēt