local-stats-pixel fb-conv-api

Meiča pieķerta krāpšanā. Kauns un negods.257

3160 39

Un cik bieži mēs dzirdam - puiši laiž ar visām pa kreisi/puiši ir neuzticami/puiši meitenes maina kā zeķes blā blā u.t.t.

Meitenes, neapvainojieties, zinu, ka starp jums noteikti ir kārtīgas draudzenes un sievas, bet šitā mani nogāza no kātiem.

Pie tam - minētais projekts drīz būs augšā un ne tikai šādā jomā.

Visa informācija ir patiesa.

3160 39 257 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 257

0/2000

Mjā autors mums te ir kārtīgs nazis.

Ieteiktu tev palasit Lavijas Republikas Kriminallikumu.. varbūt padomāsi divas reizes pirms taisīt tādus ``projektus`` 

 

183.pants. Izspiešana

(1) Par pieprasījumu bez tiesiska pamata atdot mantu vai tiesības uz mantu vai izdarīt kādas mantiska rakstura darbības, piedraudot ar vardarbību cietušajam vai viņa tuviniekiem, piedraudot izpaust apkaunojošas ziņas par cietušo vai viņa tuviniekiem, piedraudot iznīcināt viņu mantu vai radīt viņiem citu būtisku kaitējumu (izspiešana), —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

 

Varbūt nākamo projektu taisi ar nosaukumu - kāievest kilogramu kokaīna no brazilījas?

Personīgi man nebūtu tevis žēl, ja ieliktu kādu gadiņu pasēdēt cietumā..

4 2 atbildēt

Beigās var pārrēkties emotion

2 0 atbildēt

Ja situācija būtu savādāka, meitenes vietā būtu puisis un piedāvājums būtu puisim izdevīgs, tad gan jau arī viņš neatteiktos. Nevajag tagad meitenes par palaistuvēm saukt, puiši jau nav diži labāki, bet visi tomēr esam cilvēki. Nauda nevienam nekad nebūs lieka, un vienmēr būs cilvēki, kuri meklēs vieglāko ceļu, kā pie tās tikt. emotion

2 0 atbildēt

..nu jāāāā, šajā jautājumā ir ko padomāt. par to esmu rakstījis daudz un dikti un dažas no meitenēm vienmēr domā, ka tas ir pārāk skarbi, bet ko darīt, ja tā ir PATIESĪBA. tas ir tik pretīgi domāt, ka tas, kas bijis agrāk vairs neskaitās krāpšana. bučošanās, masturbēšana? komon? priekš kam tad attiecības. un arī nemīl viņu. tad ej pie cita. pasaulē ir vairāki miljardi citlvēku!!!

2 0 atbildēt
Šis vnk iespārda kāds kauns Lai gan vismaz labi ka tagad es zinu par kādu man NEVAJAG izaugt kaauunnsss!!!!!
2 0 atbildēt

Neiešu visas sievietes nolikt,bet kāpēc,tad viņas tēlo nevainīgās un noliek vīriešus!?Piemērs,ko ir dzirdējuši 99% vīrieši:"Mēs jau neesam tādas kā vīrieši!Visi viņi iet maukās!''Nu lūk,tad jums atbilde-mēs jau neejam uz govju  kūti govis drāzt,bet jūs sievietes un jūs arī esat tās maukas!Ne jau visas 100%,bet lielākā daļa!Gandrīz jebkuru sievieti izskatīgs vīrietis dabūs gultā-vajadzīga tik nauda,izklaide,pareiza pieeja un laiks! emotion

2 0 atbildēt

Patizla meiča, neciena sevi. Attiecības šā vai tā neizdotos, jo agri vai vēlu viens no pārīša parādītu savu patieso dabu, patiesās jūtas.

Mani raksts neizbrīnija, jo izlasot virsrakstu kautko tamlīdzīgu gaidīju. Drīzāk gan nodomāju, cik nožēlojama ir bijusi dzīve ģimenē, mazai esot, ja reiz dzenoties pēc naudas, un ne tās lielākās naudas, meitene ir gatava sevi pārdot.

2 0 atbildēt

Vrb. Metenei bija tiešām nopietnas finansiālās problēmas, un šis viltus piedāvājums bija diezgan kārdinošs, manuprāt vairums piekristu. Un autora rīciba šajā gadījumā ir galīgi necilvēcīga!

2 0 atbildēt

Uģi tu esi lox ,patiesība.Tu vareji dabūt minetu un vēl.

Iečekoju viņu un tu nomiizi emotion

1 0 atbildēt

1. jā, esmu sastapies ar tādām, kuras pat man ir stāstījušas - kāds slikts viņām čalis - ziedus nedāvina, dāvanas nepērk un vēl gultā atstāj neapmierinātas līdz galam. BAAAA - kad dzirdu tādus tekstus tā vien gribas pateikt - bet meitenīt - ko tu esi darījumis, lai čalim būtu labi? neko? - nu tad arī saņem to pašu NEKO pretī .:@

2. No manas pieredzes - 70 % no sievietēm ar kurām esmu gulējis krāpa vai nu draugu vai vīru. Man šī statistika izsaka visu.

1 0 atbildēt

Nu meitene dabūja ko pelnījusi :)

Uzskatu ka mūsdienās atrast uzticamu otru pusīti kļūst aizvien grūtāk...

1 0 atbildēt

kad lasīju pirmo lapu bik sametās meitenes žēl, kaut vai pati bija vainīga, bet izlasot otro lapu uzreiz sapratu, ka tur nav ko žēlot. maz pelna un maz tērē uz dāvanām, nemīl, bt tomēr grib precēties. tas jau nu nav normāli. tādām kā viņa tiešām tik nauda interesē un nekas vairāk. nav nemaz žēl tādas.

1 0 atbildēt
Shitais chalis ir man facebook vinjsh no juurmalas xDD
1 0 atbildēt

elemntāri ,reti kura skukēne atteiskies pārgulēt par naudu,tajā pašā laikā uzskatot sevi par morāles paraugu. bet patiesībā ir prasta mauka

4 3 atbildēt

haa haaa haaaa un taadas vinjas ir lielaakoties :D

3 2 atbildēt
Ha,ha,ha. Ta vinam vajag
1 0 atbildēt

Malacis Uģi.. Šādi turpināt.. Patiešām interesanti.. un lai tās gold-diggeres apdomā ko dara :)

1 0 atbildēt

visu cieņu šita iznest cauri :D paspiezu tev roku tā 

tā tām su4kām vajag

3 2 atbildēt

tā varēja par šo pasmieties :D

vnk no kātiem nonesa emotion

1 0 atbildēt

Exellent emotion

3 2 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »