local-stats-pixel fb-conv-api

Meiča pieķerta krāpšanā. Kauns un negods.257

3160 39

Un cik bieži mēs dzirdam - puiši laiž ar visām pa kreisi/puiši ir neuzticami/puiši meitenes maina kā zeķes blā blā u.t.t.

Meitenes, neapvainojieties, zinu, ka starp jums noteikti ir kārtīgas draudzenes un sievas, bet šitā mani nogāza no kātiem.

Pie tam - minētais projekts drīz būs augšā un ne tikai šādā jomā.

Visa informācija ir patiesa.

3160 39 257 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 257

0/2000

Ekaterinai ziepes līz ausīm. emotion

2 0 atbildēt

Priekš kam vajadzīgas bijušas > Lai var pabučoties un ir kas tev norausta ķekaru !!  emotion 

3 1 atbildēt

''Es tev garanteju ka neviens neuzinas'' emotion Puse spoku zin tagad :D

2 0 atbildēt

Un tā meitenes iekrīt cilvēku tirdzniecībā un seksa verdzībā. emotion

2 0 atbildēt

..nu jāāāā, šajā jautājumā ir ko padomāt. par to esmu rakstījis daudz un dikti un dažas no meitenēm vienmēr domā, ka tas ir pārāk skarbi, bet ko darīt, ja tā ir PATIESĪBA. tas ir tik pretīgi domāt, ka tas, kas bijis agrāk vairs neskaitās krāpšana. bučošanās, masturbēšana? komon? priekš kam tad attiecības. un arī nemīl viņu. tad ej pie cita. pasaulē ir vairāki miljardi citlvēku!!!

2 0 atbildēt

Vrb. Metenei bija tiešām nopietnas finansiālās problēmas, un šis viltus piedāvājums bija diezgan kārdinošs, manuprāt vairums piekristu. Un autora rīciba šajā gadījumā ir galīgi necilvēcīga!

2 0 atbildēt
Šis vnk iespārda kāds kauns Lai gan vismaz labi ka tagad es zinu par kādu man NEVAJAG izaugt kaauunnsss!!!!!
2 0 atbildēt

Es gar zemi. emotion Šitā paķert..! 

2 0 atbildēt

grūti saprast- nemīl, bet tikai patīk, taču domā par kāzām...emotion

2 0 atbildēt

Vajadzētu ar uztaisīt tadu trološanu :D

2 0 atbildēt

Tā ir tā sauktā Uģa izfantazēta pasaciņa,nav koņemt par pilnu.

3 1 atbildēt

lol cilvēki ir nožēlojami un tik navi,ka pat slikti metas.... emotion

bet par rakstu noteiki + :)

2 0 atbildēt

Ja situācija būtu savādāka, meitenes vietā būtu puisis un piedāvājums būtu puisim izdevīgs, tad gan jau arī viņš neatteiktos. Nevajag tagad meitenes par palaistuvēm saukt, puiši jau nav diži labāki, bet visi tomēr esam cilvēki. Nauda nevienam nekad nebūs lieka, un vienmēr būs cilvēki, kuri meklēs vieglāko ceļu, kā pie tās tikt. emotion

2 0 atbildēt

Kas neapmierina attiecībās?? Tas ka maz dāvina un maz pelna...:D Pati labāk varētu pakustināt savu dirsu un pastrādāt normālu darbu, ne tikai ar savu pe**** vai arī muti un redzēs, ka nopelnīt nav tik viegli.... :D  

2 0 atbildēt

ļoti liela simpātija - ir kopā 2 gadus un pat dzīvo kopā.

2 0 atbildēt

Beigās var pārrēkties emotion

2 0 atbildēt

Nopietni?Viņa tak ir kuku (maz tere uz davanam naudu ,daaa ka lai viņš viņas atļaujas ja maz pelna un par bijušo vispar galigi garām)

2 0 atbildēt

Viņa ir muļķe un muļķiem naudu nevajag.Kāpēc viņa ir muļķe?Nu gudri cilvēki nemēdz iztirzāt savas attiecības ar tādiem, kas nav ģimenes locekļu vai labāko, tuvāko draugu vidū. Jebkurā gadījumā es personīgi priecājos, ka man nav nekādu attiecību , nav jāsāk domāt par to ko man aiz muguras dara cilvēks, kas iespējams mani izmanto saviem savtīgiem mērķiem un mani nemaz nemīl.Kaut gan-visi izmanto visus, lai sasniegtu kaut ko un tas kas teiks ka tā nav vienkārši sev melo. 

2 0 atbildēt

emotion nu kur jau tik maz sapraata var buut?!

Murgaini...no vienas puses,visai nomaacoshi,bet nu smiekliigi jebkuraa gadijumaa. 

2 0 atbildēt

Patizla meiča, neciena sevi. Attiecības šā vai tā neizdotos, jo agri vai vēlu viens no pārīša parādītu savu patieso dabu, patiesās jūtas.

Mani raksts neizbrīnija, jo izlasot virsrakstu kautko tamlīdzīgu gaidīju. Drīzāk gan nodomāju, cik nožēlojama ir bijusi dzīve ģimenē, mazai esot, ja reiz dzenoties pēc naudas, un ne tās lielākās naudas, meitene ir gatava sevi pārdot.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »