local-stats-pixel fb-conv-api

Meiča pieķerta krāpšanā. Kauns un negods.257

3160 39

Un cik bieži mēs dzirdam - puiši laiž ar visām pa kreisi/puiši ir neuzticami/puiši meitenes maina kā zeķes blā blā u.t.t.

Meitenes, neapvainojieties, zinu, ka starp jums noteikti ir kārtīgas draudzenes un sievas, bet šitā mani nogāza no kātiem.

Pie tam - minētais projekts drīz būs augšā un ne tikai šādā jomā.

Visa informācija ir patiesa.

3160 39 257 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 257

0/2000

Gribētu redzēt tam čalim seju emotion Buchojos ar bijusho, masturbēju viņam. Pizģets emotion

6 0 atbildēt

Meitene ir slampa un dura, bet ne tik liela, kā džeks, jācer, ka meitene nevērsīsies policijā.

 

183.pants. Izspiešana

(1) Par pieprasījumu bez tiesiska pamata atdot mantu vai tiesības uz mantu vai izdarīt kādas mantiska rakstura darbības, piedraudot ar vardarbību cietušajam vai viņa tuviniekiem, piedraudot izpaust apkaunojošas ziņas par cietušo vai viņa tuviniekiem, piedraudot iznīcināt viņu mantu vai radīt viņiem citu būtisku kaitējumu (izspiešana), —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

6 0 atbildēt

Pēc izlasītā sapratu, ka nekad nevari zināt kas ir tavai meitenei prātā un ko gaidīt no viņas. Autors malacis.

5 0 atbildēt

šeit es īsti nezinu par ko būt šokā O_o Kaut gan, šāds piedāvājums šķiet pārāk naudīgs, un nu... tas rada aizdomas, ka vajag ignorēt, (itālis, tādas summas, kaut kāda ballīte, mašīna atbrauc pakaļ... sajūta, ka tā i aizvedīs uz Itālijas mežiem :D )

 

 

8 3 atbildēt

Haha,sen jau tā kā ir pierādīts,ka meitenes ir lielākas izmantotājas un krāpējas kā vīrieši. Izaugsmes un karjēras kāpnēs augstāk un biežāk uzkāp vīrietis,jo viņam tomēr ir lielāka griba un spēks (kā arī nav slinkums) dzīvē panākt daudz ko,kamēr citas tādus vien meklē,lai varētu neko nedarīt,bet tik sēdēt uz kakla. Protams,tādas nav visas,kā arī - ne visi vīrieši ir spējīgi tikt augšup,bet tomēr tā ir visbiežāk.

7 2 atbildēt

Džeks malacis visu ppareiz izdarīja:)) :D Meitene to ir pelnījusi. Kāda jēga no tādām attiecībām,kurās krāpj? 

5 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Jā nu skaisti... Šo projektu turpini TĀLĀK un obligāti pēctam nosūti viņu draugiem šo infu! Lai domā ar galvu PIRMS nevis Pēc! malacis,ka atmasko šitādas! :) emotion Jau sākumā likās, ka šitā ir no ''vieglajām'', bet ,kad pateica,ka reiz un kā krāpusi,tad skaidra bildes! ;)

5 0 atbildēt

Kautkas neiet kopā. 1)Facebook uzrāda ''seen'' kad persona ar ko tu čato ir redzējusi šo ziņu. Tātad sanāk, ka šī sieviete ir uzrakstījusi to pēdējo ziņu un kad TU to esi izlasījis, automātiski parādās ''seen'. Tātad sanāk, ka sieviete pati ir ņēmusi visus tos screenshotus? 2) Ja viņa tik tiešām ir krāpsi kādēļ lai viņa to teiktu tev? Interesanti..

4 0 atbildēt
emotion Tur jau pēc rakstības var pateikt, ka smadzeņu vietā labākajā gadījumā ir skaidas.
4 0 atbildēt

Gaumīgi pārtaisīts :))) http://fishki.net/comment.php?id=132582

3 0 atbildēt

tas ir tik labs raksts :D izšķirs ātri un elementāri! +++++++++=

p.s Personīgi esmu PAR šī 4alja idejuun personīgi NEPATIK tādas meitenes! :( +++++

3 0 atbildēt

Varu derēt, ka puisis, ja viņam par seksu ar itāļu meiteni piedāvātu 700 ls arī piekristu, pat ja viņam tai brīdī būtu meitene. Nesaku jau, ka visi puiši tā darītu, bet liela daļa noteikti.

3 0 atbildēt

meitene atzinās ka nemīl savu puisi, tādēļ arī piekrita šādam darījumam, ja attiecības ir stabilas un balstītas uz mīlestību tad uzreiz būtu sūtījusi ratā....

3 0 atbildēt

Pati vainīga nav jau ko krāpt ja jau tik ļoti mīlot savu puisi da lol 

3 0 atbildēt

tieši vārds vārdā bija publicēts tikai krievu valodā, tā kā šaubos par šā patiesumu

2 0 atbildēt

Kas neapmierina attiecībās?? Tas ka maz dāvina un maz pelna...:D Pati labāk varētu pakustināt savu dirsu un pastrādāt normālu darbu, ne tikai ar savu pe**** vai arī muti un redzēs, ka nopelnīt nav tik viegli.... :D  

2 0 atbildēt

Es gar zemi. emotion Šitā paķert..! 

2 0 atbildēt

Viņa ir muļķe un muļķiem naudu nevajag.Kāpēc viņa ir muļķe?Nu gudri cilvēki nemēdz iztirzāt savas attiecības ar tādiem, kas nav ģimenes locekļu vai labāko, tuvāko draugu vidū. Jebkurā gadījumā es personīgi priecājos, ka man nav nekādu attiecību , nav jāsāk domāt par to ko man aiz muguras dara cilvēks, kas iespējams mani izmanto saviem savtīgiem mērķiem un mani nemaz nemīl.Kaut gan-visi izmanto visus, lai sasniegtu kaut ko un tas kas teiks ka tā nav vienkārši sev melo. 

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »