local-stats-pixel fb-conv-api

Meiča pieķerta krāpšanā. Kauns un negods.257

3160 39
3160 39 257 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 257

0/2000

Atkārās žoklis - čali nemīl, viņš netērē daudz davanām, tad kāda mārutka pēc vispār esi ar viņu kopā...

Vot šitādām, piedodiet, palaistuvēm ir tikai un vienīgi aprēķins, jo par naudu tomēr ir gatavas uz visu.

701 3 atbildēt

Es sākumā domāju, ka autors ir galīgs lohs, ja kaut ko tādu atļaujas darīt tikai lai čakarētu cilvēkus. Bet, nu jā, tad izlasīju visu līdz galam... Gold digger.

373 3 atbildēt

Ir jābūt bišk atsaldētai, lai ticētu, ka tā no zila gaisa var dabūt darbu modeļu aģentūrā emotion

321 2 atbildēt

Un cik puišu atteiktos no vieglas naudiņas?  Naudas dēļ lielākā daļa darītu da jebko. Un nesakiet, ka tā nav- dzimumam nav nozīmes, visu izšķir nauda : )

293 37 atbildēt

Intersanti kpc atsaucas sieviete kurai rados ir Krievi.

P.s galvenais,kā tu audzini bērnu . Un šo sievieti izaudzināja kā ...... 

Visi mēs piedzimstam garīgi vienādi,galvenais ko ieliek vecāki un apkārtējā pasaule tajā .....

p.s esmu tikko pamodies un iespejams pats nezinu ko rakstu  emotion

208 8 atbildēt

Neteikšu, ka džeks ir baigais enģelītis emotion

Pēc visa spriežot izskatās, ka meitene tika iedzīta stūrī un centās tikt laukā no situācijas, iebraucot vēl lielākās auzās, bet ticamības efektu šim čatam grauj tas, ka viņas motivācija atklāt "patiesās jūtas" pret to savu puisi kādam, kurš draud nosūtīt to viņas puisim ir nulle. Kāpēc gan viņa neiestājās par savu un neatkārtoja tekstu par to kā viņu mīl?!...

128 4 atbildēt

vareji izmantot so gadijumu, es butu vinu izpogajis :D bet drosi vien Ugitis nezin ko darit ar sievieti nobijaas :D :D :D

124 18 atbildēt

Mazā minka, man ar viņai ir darba piedāvājums :D

90 1 atbildēt

hahaha.. labi pacenties kāds.. šis prikols ir nokopēts no krievu saita.. pat rubļus latos pareizi pārveidoja :D :D

http://fishki.net/comment.php?id=132582

bet par to ka meitene debila nedaudz piekrītu gan..

84 1 atbildēt

Tātad, es runāšu no sava skatu punkta. Sieviete nekad nekrāps,ja viņa mīl un otrs cilvēks dara viņu laimīgu (tur iekļaujas viss, gan dāvanas, gan citi prieki,kuri individuāli katrai). Parasti,ja mīl,tad automātiski arī čalis zina, kā darīt laimīgu. Ne par kādu cenu tādu puisi nekrāptu. Vismaz es.. Lūk,meitene pati pateica, ka nemīl. Un arī laimīgu nedara  No tā izriet, ka viņa ir kopā ar puisi tikai tāpēc, ka ''tā vajag''. Pieradums, sabiedrības spiediens, iespējams pat žēlums.

Ja čalis nav galīgs cirvis, tad taču ir jāmana tādas lietas. emotion Nu nevar notēlot jūtas, ja to nav.

No tā izriet, ka tāds tādu atrod jeb zābaki pa pāriem. Meitene naiva un pie skanošā pavicināšanas darīs jebko, bet čalis dzīvo ilūzijā, ka viss perfekti.

Patiesi jau saka, ka sievietei vajag iemeslu,vīrietim vienkārši iespēju krāpšanai. Viņa pati nemeklētu, bet, ja te skanošo met rokās, uz priekšu. ;D

89 8 atbildēt

fuj, kauns pat palika, ka ir arī tādas meitenes emotion

43 1 atbildēt

Ko nevar nopirkt par naudu, to var nopirkt par LIELU naudu!!! Katram ir sava cena! arī tiem, kas saka, ka nekad neko tādu nedarītu! noliktu priekšā skanošo, ohoooo kā izdarītu! :D bet nu nenoliedzami meiča iebrauca auzās!!! :D 

32 4 atbildēt

Dūda reāli pati nesaprot, kas viņai ir vajadzīgs.  Vienu brīdi saka, ka mīl, ka ir gatava uz visu. Nākamajā, ka nemīl, ka nedāvina dāvanas... pipēec.

27 0 atbildēt

Dažām lkm interesē tikai nauda. Man jau šķiet, ka tas bija skarbi , bet pelnīti. Pati vainīga, draugu nemīl-bet kopā, tasās precēties - pievelna ko tu dari meitēn, ja gribi precēties?! Maz tērē dāvanām ? - Galvenais, ka vispār kko uzdāvina un priecājies, ka vispār var atļauties kko uzdāvināt! 

Šis raksts labi parāda dažu meiteņu patieso dabu. emotion

17 0 atbildēt

Baigais iznīcinātājs! Bet pareizi ir, tādas nezāles vajag ja ne iznīdēt, bet pāraudzināt gan! Vienīgais es ceru, ka tas tiešām ir patie stāsts, ne fake, jo šādu faka uztaisīt ir ļoti vnk!

14 1 atbildēt

nezināju, ka vēl, kāda tic šadiem piedāvājumiem. Gandrīz tas pats, kas redtube, kur meklē modeles, bet tik izpiš un ieliek neta :D :D

8 0 atbildēt

Kjipa nopietnas attiecības un mīl?, ha! Ja viss, ko viņa teica, būtu taisnība, nekad mūžā tādiem piedāvājumiem nepiekristu, lai ar kādu naudu piedāvātu. 

Un kā var teikt, ka bučošanās un raķetes pulēšana bijušajam nav krāpšana? Varu derēt, ja viņas čalis savai bijušajai tā izdarītu, uzreiz skaitītos krāpšana un vecene ietu pa gaisu. Kur tik debīli cilvēki rodas, riebjas tie, kas krāpj. Nesaprotu, kāda tad  jēga no attiecībām vispār, ja jākrāpj utt.

8 0 atbildēt

rakstiņš labs , viela pārdomām , bet cik cilvēku tik viedokļu . Vairākus gadus atpakaļ sauļojoties pludmalē neviļus nācās dzirdēt divu dūdiņu sarunu '' - kāda starpība , vai es ar savu pirkstu , vai kāds čalis mani paņem , man gabals nenokritīs , un ja vēl samaksā , tad dubults prieks , man jau viss dārgajam nav jāstāsta ,utt .'' Tā pat nav audzināšana , tā ir sačakarēta dzīves uztvere .

p.s.     bilde mmm !emotion

7 0 atbildēt

Džeks ar laikam galīgs zābaks, ka nepamana 2 gadu ilgās attiecībās kāda ir šī meitene. Parasti jau tās ''rozā brilles'' ir tiem, kam ir gaužām maza pieredze ar pretējo dzimumu. Reāli džeks pats vainīgs, ka ir tādā situācijā. Protams, meitene ir diezgan nožēlojuma, nekādas pašcieņas un cieņas pret otru. Traki ar tādiem cilvēkiem, bet mūsdienās tā ir diezgan izplatīta problēma un pārsvarā jau mazizglītotas meitenes šādi dara. Kaut gan arī izglītotas zelta racējas un izmantotājas arī redzētas.

7 0 atbildēt
Lol, vina ir to pelnījusi. Tie aizstāvji vispār.
9 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »