local-stats-pixel fb-conv-api

Mana bērnības kolekcija115

1201 2

Sveiki spocēni , šodien izdomāju apkopot savu bērnības , konsoles "SEGA MEGA DRIVE 2" - 16bitu kārtridžu kolekciju.Kārtridžu skaits ir aptuveni ap 100.Daudzus vēl nevarēju atrast , jo zinu ka kādreiz to bija ap 200.Vidēji viens kārtridžs tajos laikos maksāja ap 2,50-3ls , bet daudzus no kārtridžiem man ir atdevuši draugi un paziņas , arī vietējā tirgū bija iespēja iegādāties lietotus kārtridžus par pus cenu , rupji rēķinot to vērtība ir ap 50ls.Lai gan sen vairs nespēlēju šo konsoli un tai vairs nav naudiskas vērtības , es to negrasos mest laukā , vai atdot kādām, jo ar katru spēli man asociējas kāda patīkama atmiņa :) . Atvainojiet par zemo bilžu kvalitāti , jo vienīgais fočiks , kas bija mājās , bija mans telefons :).

1201 2 115 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 115

0/2000

jā šitā ir nostaļģija,man arī šitāds verķis bij ar kasetēm,bet viņu nomainīja dators. :(

99 1 atbildēt

Brīžos kad pārņem nostļģija ar draugu izvelkam ārā un spēlējam+ dzeram alu emotion

Tā sauktais "spēļu pārejas vecums" emotion

39 0 atbildēt

UN tā nu mēs visi pagremdējamies atmiņās... Mūsu bērni noteikti šito ieraugot (pēc gadiem, teiksim 10) jautās vai dinozaurus ar redzējām emotion

36 0 atbildēt

cik naudas nav notriekts šādos niekos! :(

26 0 atbildēt

Ja tagad varētu priekš xbox nopirkt spēles pa 2.50 :D emotion

16 0 atbildēt

bļa, ja dabūtu tagad šito, tad nedēļu no vietas kapātu, pie pc nenāktu vairs :D

14 0 atbildēt

Ehh man šis verķis vecajā mantu kastē mētājas... tik labas atmiņas ar draugiem Pac-man un viss ko citu rukājām :D

10 0 atbildēt

Labs raksts, btw tu tak esi bijis riktīgākais geimeris :O :D

8 0 atbildēt

Tur dažas varētu smuko naudiņu maksāt :)

6 1 atbildēt

Es vēl atceros tos laikus, kad brālis nebija mājās, varēja pa kluso spēlēt segu, tikai strāvas pārveidotāju pēc tam bija jāatdzesē leduskapī.

3 0 atbildēt

+ par kaķi emotion

5 2 atbildēt

Pluss pa kaķi :D

4 1 atbildēt

Patika, kad kasetes plastmasa saplīsa un liki pašu to čitu iekšā :D

2 0 atbildēt

 

2 0 atbildēt
Ļoti iespaidīga kolekcija. Daudz tādu, kuras pirmo reizi redzu, kā arī neredzu daudzas kuras skaitijās "kases grāvēji". To figņu, kur vel divas pultis iespraust, pirmo reizi redzu. Atceros, ka apakšā zem tās kastes varēja vāciņu attaisīt un bija iespēja vēl kaut kādu periferiju piespraust. Baumoja, ka varot piespraust disku lasītāju un playstation diskus kapāt. Tās protams bija muļķības, bet nebija jau iespējas internetā atrast info. Tā arī nekad nesapratu, ko tur vēl varēja piespraust. Manta vispār super. Lielāko dalu no spēlēm arī izgāju, bet daudz bija arī nepaceļamas. Līmenis vispār bija daudz grūtāks nekā mūsdienu spēlēm. Nebija jau iespēja neko saseivot. Dažām bija kodi, lai varētu tikt pie atsevišķām istabām. Daudzas spēles varēja iet un iet no jauna, jo bija visādas slepenas istabas un finti, piemēram spēlei, ko arī tev redzu - Mortal Kombat 3. Tur pogu kombinācijas sitieniem varēja līdz pastardienai meklēt, jo ka jau teicu, nebija jau interneta, kur vienkārši ņemt un paskatīties. Atzinīgi vārdi par lielisko stāvokli, kā viss saglabājies. Lai kā es centos viņu speciāli nelaust, tur plīsa viss kopā, gan kārtridžu kasetes, nekontakti pulšu vados vispār bija nāve. A/V izeja arī bija viegli sajājama, jo tur nāca mini-din, kur viegli bija kādu kontaktu aplocīt. Jāatzīst vispār visai nekvalitatīvi taisīta manta. Tieši no tā, ka visu laiku tika kādam aizdots, viss tur plīsa kopā.
2 0 atbildēt

a kur Mario?

3 1 atbildēt
MJ avatarsMJ

Kaķis arī atkarīgais!! :D

1 0 atbildēt

Pārdod? emotion

1 0 atbildēt

tā otra nav playstation pakaļdarinājums? emotion

1 0 atbildēt

laba kolekcija

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »