local-stats-pixel fb-conv-api

Mamma uzņem mīļas fotogrāfijas kopā ar meitām. Iedvesma kopbildēm!2

59 0

Dominika ir mamma no Lielbritānijas, kura aktīvi blogo un publicē bildes Instagram, un, vēl jo svarīgāk, ir mamma divām meitām - Amēlijai (10) un Penijai (3).

Viņa pameta darbu 2015. gadā, lai būtu ar bērniem kopā visu laiku, un nenožēlo to ne mirkli. Tieši pretēji - tas esot labākais lēmums viņas dzīvē. Reizēm gan esot mājās palicis vientuļi, un tādās reizēs Instagram sniedzis mazu patvērumu. Mazs mirklis starp autiņbiksīšu mainīšanām un braukšanu uz skolu.

Dominika arī raksta blogu un veido savu Instagram kontu, kurā viņa publicē bildes ar sevi un savām meitām līdzīgos apģērbos. Šī ideja, kuru viņa dēvē par #allthatisthree (viss, kas ir pa trīs), atnāca netīšām. Viņa nespeciāli uzvilka sev un Penijai svītrainus matrožu kreklus, un pēc mirkļa no savas istabas iznāca vecākā meita Amēlija arī ar svītrainu kreklu. Viņas par to pasmējās, bet tajā pat dienā, kad Dominika domāja, ko lai ieliek sociālajos tīklos, atcerējās par šo sakritību un nolēma ar šo joku dalīties ar visiem.

Strādāt mājās un būt par mammu reizēm ir īsts izaicinājums, bet tas viss ir tā vērts, jo viņa var lepoties ar apburošām meitām, kuras aug stipras un neatkarīgas. Vislielākais atalgojums ir rezēt, kā meitas izaug par gudrām, smieklīgām un trakām jaunām dāmām. Viņas ir katru dienu liek savai mammai, ar viņām lepoties. Par ko viņa saka, ka laikam tad jau kaut ko dara pareizi.

« 1  2  3 »
59 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Kur tētis?
2 0 atbildēt