local-stats-pixel fb-conv-api

Mākslīgie & dabiskie dārgakmeņi, neliels ieskats.11

189 0

Pārskatīju savu kolekciju un nolēmu daļu laist tautās ebay. Krāju sudraba, zelta rotaslietas un pusdārgakmeņus, dārgakmeņus, kristālus, utt. Nolēmu, ka varu daļu no bildēm parādīt spoku audiencei un parādīt, kas ir kas. Mūsdienās ir ļoti daudz nekvalitatīvu viltojumu, varbūt raksts noderēs rotaslietu izvēlē vai vienkārši būs interesants.

« 1  2  3 »
189 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Labs. emotion
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

hmm..

0 0 atbildēt
No maksligajiem "dargakmeniem" man visvairak patik mossainite (mozainiits) - dabaa ieguuts tikai no retiem meteoritiem,musdienas audzee laboratorija. Dzidriigums lielaks ka dimantam, cietiba 9.25 kamer dimantam 10,kraasa tada pati kaa k-krasas dimantiem, pats tadu akmeni nopirku del vienas lietas - fire dispersion, latviski laikam tulkotos kaa gaismas lauzsana. Mozainiits apstradats ar parasto "dimanta griezumu" staro un zaigo saules gaismaa taa kaa to nespeej neviens cits akmens uz zemes tai skaitaa dimants. Kadreiz mozainits sagaadaja galvas sapes vienkarsiem juvelieriem jo parastais testeris to uzrada kaa istu dimantu tacu "liesma" spidinot spiltu gaismu uz akmrna ir daudz lielaka neka dimantam. Par rakstu + emotion un ceru ka kadam mans komentars nodereja jo mossainite dimanti ir daudz letaki (ka ari skaistaki) nekaa "asinu akmens" ko vergi musdienas izceert Nigerijas raktuves. emotion
0 0 atbildēt

... vai nebaidies no nelūgtiem ciemiņiem'?  emotion 

0 0 atbildēt
Interesanta tēma, bet raksts škita haotisks.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

ar radiāciju vispār var ļoti interesantus akmeņus sataisīt. agrāk nēsāju Litija Fluorīda kristālu, nešķīstošs bet samērā trausls akmens. asinsarkans. nevis rubīna stils bet reāli tas tumši sarkanais ar nedaudz iedzeltenu nokrāsu ja nocērt planu šķēlīti. un stabils ja vien netiek karsēts. normāli ar radiāciju krāsotie akmeņi rekombinējas ja tos silda. 

0 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Tos sauc par sintētiskajiem dārgakmeņiem. Nezinu gan vai gribu likt šim rakstam plusu, jo informācija diezgan...nu, nekāda. 

0 0 atbildēt

Turklāt, cirkoniji, kā tu te raksti ir vienīgie dārgakmeņi kuriem ir tādas pašas gaismaz laušanas īpašības kā dimantam un tie ir visdažādākajās krāsās, kas nenozīmē, ka tie imitē ctus dārgakmeņus. Cirkoniji ir cirkoniji. Sintētisks citrīns nebūs cirkonijs. 

0 0 atbildēt