local-stats-pixel fb-conv-api

Ļāvusies dvēseles kliedzienam.25

emotion „Cilvēki varētu beidzot pārstāt blenzt uz mani un augt savā attīstībā,” tā savā pēdējā intervijā izteikusies 23 gadus vecā Lizija, kuru jau sen mediji nežēlīgi nodēvējuši par neglītāko sievieti pasaulē. Televīzijā viņa ļāvusies dvēseles kliedzienam.Lizijai ir 23 gads un viņa ir no Teksasas. Viņa sver 25.4 kilogramus un viņas ķermeņa tauku procentu sastāvs ir 0. Tomēr to nevar saukt par anoreksiju. Dienā viņai ir vismaz 60 nelielas maltītes, kas sastāv no 5000 - 8000 kaloriju.

Nesaprot kā cilvēkiem nav kauns pateikt vēl ko tādu : viņa ir neglītākā sieviete pasaulē dažreiz tiešām likas ka tiem mēdijiem u.t.t nav ne kripatiņas cilvēciskuma un žēluma!emotion

262 6 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Ja nemaldos šai meitenei vajag visu laiku uzņemt pārtiku lai nenomirtu jo viņa nevar pieņemties svarā.Tas pierāda cik nežēligi ir cilveki un kurš vispār izdomā tādas nežēlīgas nominācijas.

74 0 atbildēt

Ņemot vērā reto slimību kas viņai ir (viņai jāed ik pēc 15 minūtēm.. savādāk viņa momirs..) nesaprot kā cilvēkiem nav kauns pateikt vēl ko tādu : 'viņa ir neglītākā sieviete pasaulē''  dažreiz tiešām likas ka tiem mēdijiem u.t.t nav ne kripatiņas cilvēciskuma un žēluma!

38 0 atbildēt

žēl cilvēka

21 0 atbildēt

Neglīti ir paši mēdiji kuriem vajag tikai rakstus un naudu par citu cilvēku nelaimēm dzīvē!  Acīm redzot, viņai ir kaut kāda slimība.  Un 60 "nelielas" maltītes dienā kas sastāv no 5000 - 8000 kcal!emotion Ļoti jau nelielas! Ja vidusmēra cilvēks dienā apēd ap 2000kcal! 

Pamēģini tu apēst 8000kcal dienā!!! emotion 

18 0 atbildēt

ir redzēti arī neglītāi cilvēki! un es varu derēt,ka iekšēji viņa ir vienkārši burvīgs cilvēks! :) un viņa izskatās jauka un dažiem vienkārši nav sirds. tādi cilvēki visbiežāk sasniedz dzīvē daudz vairāk nekā tie parastie,veselie un skaistie!

tas bija tāds random teksts ar daudz "un" ,bet jā!

13 1 atbildēt

Man viņa liekas skaista un galvenais ir tas ka viņas ģimene viņu mīl. Jo kā jau zināt bieži ir cilvēki kuri pamet savus bērnus bērnunamos jo viņiem ir kāda "kropļojoša" slimība...

10 0 atbildēt
oyo avatarsoyo

žēl un tomēr prieks ka cilvēki viņu saprot un pieņem. Gan jau ka viņai ir dzelzs nervi, kas nepieciešami, lai paciestu visu apkārtējo attieksmi.

Lai arī...  mēs labi zinam ka muļķis parādīs ar pirkstu bet gudrs sapratīs un paklusēs

5 0 atbildēt

Nez, man viņa liekas simpātiska un jauka meitene.  Katrs mēs esam dzimis tāds, kāds esam un ar to vienk. ir jāsadzīvo, kā arī, ir jāpieņem citi tādi, kādi nu viņi ir.

10 5 atbildēt

visi esam unikāli 

4 0 atbildēt

Nu bļāviens, ja viņai būtu normāls tauku daudzums viņa būtu ļoti smuka :) Esmu 100% pārliecināta.

3 0 atbildēt

viņa smaida un tas ir pats galvenais...

3 0 atbildēt

nu nejau visiem dziivee veicaas. cilveekiem ir jaamaak pienjemt atshkiriigos cilveekus... 

1 0 atbildēt

Viņai ir skaisti mati <3 *o*

0 0 atbildēt

Nu un vai tad tie mediji kļūdās attiecībā uz viņu, autor !?

1 1 atbildēt

nemaz vina tik slikti neizskatas un vinas matiemotion

0 0 atbildēt

http://www.youtube.com/watch?v=e1BLW-DERG8&feature=player_embedded#!

Šo puisi vajadzētu paklausīties emotion  Pierādijums, ka ne visi ir tik nelietīgi kā tie dzeltono lapeļu tārpi... emotion

0 0 atbildēt

Tā jau būtu smuka ja vien nebūtu .... tāda .. seja  . Neviens radītais cilvēks nav neglīts un cilvēki nezin tiešām kā ir būt neglitam un KAS ir neglīts :(

0 0 atbildēt

Pag... Viņa ir mirusi?

0 0 atbildēt

Njā žēl.

0 0 atbildēt