local-stats-pixel fb-conv-api

Kur Ķīšupe ar jūru satiekas.14

193 0

Laika ziņās solīja svētdienai gan lietu gan arī mazliet sauli.

Šoreiz mums palaimējās, jo visas dienas garumā bijām tajās vietās, kur lietus nelija, bet caur mākoņiem spīdēja saule. Tātad, bijām izvēlējušās šai dienai pareizo braukšanas virzienu.

Kīšupe ar jūru satiekas Saulkrastos, aicinu arī jūs apskatīt bildēs šo interesanto vietiņu.

193 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Ljoti, ljoti paziistamas vietas. Cilvis, kursh projekteeja sunju republiku (vinja apziimeejums, un daudzi taa deevee shiis maajas), pirmajaa muusu kopistiskajaa izbraucienaa mani arii aizveda uz upes un juuras tikshanaas vietu emotion Paldies par sho jauko rakstu!  emotion 

8 0 atbildēt

Necerēti jauks laiks gadījās. Ceļa malās gan visur lielas peļķes. Redzams, ka visu  pagājušo nedēļu baigi lijis. Dārzā arī viss ļoti salijis.

5 0 atbildēt

Brīvdienu pārgājiens.

P.S. No solītās vētras es arī šodien neko nemanīju. emotion 

4 0 atbildēt

Rūpīgi izveidots saturīgs raksts, labs piemērs, kā rakstīt. Pelnīts + emotion 

3 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Rasukiņ,pa ceļam Ādažos neiebrauci??!emotion
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Ādažos ir ČETRI lielveikali-ELVI,MAXIMA,RIMI un SUPER NETO!!!Es vienmēr esmu uzskatījis,ka četri lielveikali,tik mazā ciematā kā Ādaži ir mazliet perversi!!!emotionMums pietiktu ar vienu lielveikalu.Un no šiem veikaliem katru nedēļu met ārā atkritumos tonnām pārtikas produktu,ko cilvēki neizpērk!!!emotionMan sirds sāp kā tortes Kristīnes,sieri un žāvētās vistiņas aiziet pa barību žurkām!!!emotionVarēja vismaz daļu nevajadzīgo pārtiku pa velti atdot cilvēkiem!!!
0 0 atbildēt