local-stats-pixel fb-conv-api

Kūpinātas vistiņas16

323 1

Kūpinātavā, ko būvēju Šeit

ir nokūpinātas pirmās vistiņas un reņģītes! Priekš pirmās reizes ir ok, man pašam prasītos vairāk sāli un etiķi vistām vai vēl kādu dienu vajadzēja marinēties! Asiņu nebija, mitrums arī ok. Pieturējos 70-85 grādiem - 4.15 stundas. Vistas gan bija lielas - 3 vistiņas zem 8kg!

323 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://delfim.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

emotion

3 0 atbildēt

Man klaviatūra un galds nosiekaloti. emotion

4 1 atbildēt

Vot atradās viens dalbajobs, kas pamanījās mīnusu ieliktemotion

Bet ja par tēmu, ir labs, izskatās garšīgiemotion

3 0 atbildēt
Reņģēm jābūt zeltainām. Tad ir supergaršīgas.
1 0 atbildēt

emotionemotion emotion  

1 0 atbildēt

Es to smaržu pat sajutu emotion  Vissgaršīgākā ir kad tiko izņemta no kūpinātavas emotion

1 0 atbildēt

heh, nēesmu gaļu kūpinājis, bet zivis esmu daudz un dikti.. Agrāk tirgojām kūpinātās zivis. Kādus 3 gadus atpakaļ, bet vēljoprojām ārzemnieki piebrauc pie mums un vēlas iegādāties emotion. Patīk šādas lietas. Ar kādu malku reņģes kūpini?

1 0 atbildēt

ka lai uztaisa taadu ?

1 0 atbildēt

Pilnīgi sagribējās iekost emotionemotion

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt