local-stats-pixel fb-conv-api

Kultūristu sievietes vecumdienās17

74 15

Jūs jau visi ziniet šo izplatīto lietu "Body Builder" - diezgan nepieņemami, bet arī sievietes attīsta muskuļus, vēl un vēl, kas izskatās ļoti samāksloti.Protams neiztikt arī bez proteīniem un visiem šitiem mēsliem, bet man ir jautājums sievietes Jums.. Kāds ir tas iemesls,lai šādi sabojātu savu skaisto dzīvi un ķermeņa formu? Savu mīksto dupsi pārvērst par pārkačātu akmeni, rokas divas reizes lielākas nekā man un vēnas izspiedušās kā caurulītes. Varbūt Jums tas liekas ļoti seksīgi,pievilcīgi ka Jūsu rokas ir kā akmeņi, bet Jūs maz padomājat kādas būsiet vecumdienās? Tā kā sapļukušas ādas..Tad nu arī es atradu pāris bildītes no šīm kultūristu sievietēm, tikai protams jau vecumdienās - manuprāt diezgan pretīgi.

74 15 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Vai man vienīgājam liekas , ka omītēm jābūt , kā Mildai o Ugunsgrēka? :D

33 0 atbildēt

Tā ir anoreksija, nevis izbijušas kultūristes! AUTOR TU ESI STULBS KĀ ZEME AR SAVIEM PROTEĪNIEM UN VISU PĀRĒJO MĒSLU KO ESI AUGŠĀ UZRAKSTĪJIS!!!

19 1 atbildēt

Lai piedod man visas kultūristes - esošās, topošās un bijušās, bet nu kultūrisms tā nav sieviešu padarīšana... nu fuuu... Tur vairs no sievišķīguma ne smakas.

6 2 atbildēt

http://www.youtube.com/watch?v=t9baGr99bvA      - 86 gadīga ome , bodybuildere........ prieks skatīties ,kaut mēs visi vēl tā varētu !

4 0 atbildēt

Kāds te sakars anoreksiķēm ar kultūristēm ? Madona pēc savas joogas ar ar milzu venām.

3 0 atbildēt

1. Proteīns  = olbaltumvielas (tulkojumaa no eng->lv)  - tad jau sanāk, ka pats ar rij tos "meeslus", jo proteīns ir lielā daļā produktu, ko ikdienā lietojam.

2. Tirliņ, bildēs, ko esi te iepostējis ir attēlotas anoreksiķes vecumdienās, ne kultūristes, lūk kā izskatās 86 gadīga kultūriste: http://www.youtube.com/watch?v=t9baGr99bvA (domāju vairums sievieties gribētu tik labi izskatīties un kustēties tādā vecumā)

3 0 atbildēt

proteīni .. un visiem šitiem mēsliem :D  nu tu dod :D   emotion

gandrīz ,kā  no raksta "pusaudžu gudrības "   emotion

 

2 1 atbildēt

kādas tur kačātas vecenes!!!!??? man izskatas ka šitās ir ar ar diētām pārspilējušas..no muskuļiem tur ne smakas nav 

1 0 atbildēt

Nu nezinu vai bijušās ''kultūriķes'',bet anoreksiķēm vēniņas pavisam maziņas...tās točno nav ''anēriņas''  ...lai cik tas nebūtu dīvaini,bet pluss +++ par rakstu..emotion

1 0 atbildēt

Visas tās vēnas izskatās pēc saknēm.. 

0 0 atbildēt

fuj.. nesmuka omite.. :(

0 0 atbildēt

fuu - pretigak!

0 0 atbildēt

Nu, man liekas ,ka šīm ir kaut kādas aknu vai zarnu trakta problēmas..... es redzu ,ka šīm sievietēm  krietni  ir   attīstīstījusies  asins rites sistēma , kuru var redzēt tāpat visi kuri grib to redzēt .......... bet kur ir citi audi , nu kaut kāds treknums , muskuļu masa ..... ?

0 0 atbildēt

fuiemotion

0 0 atbildēt

FUI. nemeeginaashu buut kultuurists- jaaiet peec chipsiem. :D

2 3 atbildēt

Autor tu esi jela ola ! Anoreksija !

Kulturistes izskatītos labi, bet krunkainais vai arī aptaukojušās, ja vairs netrenējas !

1 2 atbildēt