local-stats-pixel fb-conv-api

Ko davinat Ziemssvetkos???47

17 44

Dazas idejas ko davinat Ziemmsvetkos meitenem ap 14 gadiem. Nav teikts ka vissam tas patik bet es personigi butu parlaimiga.

17 44 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 47

0/2000

Laikam neēsi sapratusi Ziemassvētku galveno būtību. Tie ir svētki, kuros vari būt kopā ar mīļajiem, pavadīt laiku ar ģimeni/draugiem. Tas ir došanas un mīlestības laiksemotion

Man PERSONĪGI ziemassvētkos dāvanas vispār neinteresē, galvenais, lai visa gimene ir blakus, un lai visi ir sveiki un veseli...

13 0 atbildēt

oh cik tu izvēliga, puse dargaka par 100 eiro emotion emotion 

11 0 atbildēt
Visur nauda figurē un patmīlība. Vislabākā dāvana ir mīlestība nevis nauda un kaut kas ap to.
10 0 atbildēt

Jēziņ... Te jau izskatās, ka vairāk figurē nauda, nekā pati dāvana. Personīgi, es nevēlētos saņemt nevienu no šīm dāvanām.

10 0 atbildēt

meh, kautkāda draza. Labāk būtu kādu labu grāmatu paprasījusi ziemassvētku vecītim. Laba grāmata ir liela vērtība :3

7 0 atbildēt

oho... un tu to visu dabūsi? respect taviem sencīšiem, kuri pēc z-svētkiem vēl pus gadu atmaksās kredītu meitiņas untumiem... emotion blin un es te domāju prasīt vai neprasīt Mustang zābakus, kuri maksā nieka 60 paundus... emotionlaikam es būšu laba meitene un pati viņus no nākamās algas nopirkšu... un pārmaiņas pēc sajutos vainīga par tiem gadiem, kad prasīju mammai dāvanas, tāpēc nopirkšu viņai smukas kurpes.

5 0 atbildēt
Tu laikam domā ka Ziemassvētkos figurē tikai nauda un dāvanas godīgi sakot pēdējos gados es sāku izprast Ziemassvētku nozīmi Man visvairāk šajos svētkos patīk tā sajūta Egles smarža piparkūku u.c.
4 0 atbildēt

Tev derētu uzdāvināt garumzīmes uz ziemassvētkiem emotion

3 0 atbildēt

Ceri vien! emotionZiemassvēki nav algas diena , nesaceries. Tie ir ģimenes svētki, galvenais NAV  dāvanas.Protams ir patīkami saņemt kautko jauku , tas nav pats galvenais.Katru gadu tāpat savējiem kādu nieku sagādaju nevis somas par 200 eiro.

2 0 atbildēt

Zieamassvētkos itkā naudu nedāvina...emotion

1 0 atbildēt

one directionemotion

1 0 atbildēt
Kāpēc šajā wishlistā nav smadzeņu? Un ko 14gadīga skuķene vispār darīs ar Michael Kors, Chanel un McBook? Tu labāk izpildi mājas darbus, miskasti iznes un palīdzi mammai vakariņas pagatavot.
0 0 atbildēt
Lielāko daļu šaubos vai lielāka daļa raksta lasītāju varētu atļauties.
0 0 atbildēt

Ja raksts izsauc tādu naida jūru, Tev jāpadomā par raksta saturu. Morāles normu nosaka vairākums. Ja vairākums bļauj, ka šis ir is galīgi garām, tad, lai ko ar'Tu neteiktu un kā arī lai neargumentētu, vairākumam taisnība.

Personīgi pārmest nevaru, pašai mājās man divi tādi ir, kam vajag brendus un dārgas dāvanas. Vairums gadījumos tas ar vecumu atkāpjas.

Intelekts nerodas no zila gaisa. Tas nav pārmetums, 14 gadiem  ši ir tipiski. Tomēr ieguvēji ir tie, kas sevi baro ar kvalitatīvām lietām. Un tas notiek nevis uzliekot dārgo rokaspulksteni, bet barojot smadzenes. Tev neviens nevar uzspiest lasīt grāmatas, bet redzesloku paplašināt var arī citos veidos.

0 0 atbildēt

Mes blaujam, raudam un vel visadas interasantas lietas daram tapec ka mes esam excited. Pienmeram es visu koncertu raudaju un blavu ta ka nakama diena parunat nevareju. Es gan uzskatu ka graizisanas, pakarsanas.... nav normali!  Es personigi pazinu vienu meiteni no manas skolas kas pakaras pec Louis ietvitoja ka Larry neeksiste.

0 1 atbildēt

Tas nav mesls. Ka jau teivu tu esi mesls. Kas tev par dalu ka es rakstu nepatik nelasi. Ka es vareju dzivot 90tajos ja esu dzimusi 00.Kas tev skaitas normals? Man nepatik One Direction es milu One Direction. Ta nav slimiba. Tu gribi teikt ka 3,286,518+ cilveki uz zemes ir slimi ar Directioner slimibu?

0 1 atbildēt

Tu esi mesls!!!emotion Un One Direction nav muzika ta ir grupa.  emotion

0 1 atbildēt

Kas jums visiem ir? Ka jus mani nepazistot varat  nosaukt par mantkarigu, izlutinatu un bitch? Ticiet man ja mums gimene nebutu ta ka tagad ir es neprasitu neko no ta ko es gribu uz siem ziemassvetkiem. Mana dzive ir daudz kas sausmigs noticis tagad ta ir sakusi iet uz labo pusi. Es netaisos visu savu dzivi seit jums izstastit bet isuma lai jus saprastu un beigtu tik slikti izteikties par cilveku kuru jus nesaprotat.

Pirms 14 gadiem mana mamma palika stavokli 17 gados kaut kada balite no pazinas kurs bija no Orlando bet dzivoja gadu latvija.Es 12 gadus dzivoju pie mammas latvija un teti es ari satiku katru vasaru. Bet tad pirms diviem gadiem mamma gaja boja un man bija japarvacas pie teta uz Orlando. Tetis ir diezgan bagats ,vinam ir sieva un 16 gadus vecs dels.

0 4 atbildēt