local-stats-pixel fb-conv-api

Kā mūs māna ražotāji32

567 8

Vakar iegāju "super geto" veikalā, jo bija nepieciešams iegādāties šādus tādus produktus. Lielāko daļu no produktiem jau biju sameklējis, apstājos pie piena produktu stenda un sāku pētīt cenas krējumam, jo krējuma IZSTRĀDĀJUMUS es nepērku. Ieraudzīju 20% krējumu par labu naudiņu, ņēmu divas paciņas, BET zemapziņā kautkas nostrādāja, ka kaut kas nav tā kā vajag. Paņēmu šo krējuma paciņu kuru jau biju ielicis grozā un godīgi sakot man bija nepatīkams pārsteigums. Uz paciņas, vārda KRĒJUMS vietā bija rakstīts KREMS. Tad arī pieleca kas bija ne tā. Šādā veidā ražotāji sākuši marķēt krējuma IZSTRĀDĀJUMU, kuru daudzi nepērk, vis vairāk man vilšanos sagādāja, tas ka šādi šmaucas mūsus pašu ražotāji. Tā ka esiet uzmanīgi un lasiet uzrakstus tam ko pērkat. Man sieva lasīja uzrakstu uz paciņas reizes desmit, bet tā arī nesaprata kas nav tā. Jo mēs lasam rakstīto ne jau pa burtiem, bet lasām to ko esam iedomājušies, ka tam tur ir jābūt.

567 8 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mans telefons
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

tu tikai tagad to pamaniji, man liekas ka meenesi atpakal jau bija kreems ne kreejums

25 0 atbildēt

Tāpēc ir jāskatās Bez Tabu, tad būsi informēts par tādām lietām... 

22 1 atbildēt

Tā jau nav mānīšana, bet gan cilvēku nezināšanas izmantošana un kā likumā teikts "nezināšana neatbrīvo no atbildības" jeb šajā gadījumā 'nezināšana nenozīmē ka citi mānās.'

16 1 atbildēt

Bet pērciet sveramo krējumu, būs trekns un labs KRēJUMS ne krēms emotion

12 0 atbildēt

Sukas! Agrāk bija labi gribēji krējumu to arī dabūji a tagad visādu huiņu tirgo un ja arī nopērc tomēr īstu krējumu tas izrādās arī mēsls!

11 0 atbildēt

Izlasi šito, tad sapratīsi, ka ne vienmēr mēs lasām uzmanīgi bet gan ātri un vērdus mēs nelasām pa burtiem bet gan redzam.

"Saksaņā ar kdāas agnļu uvinersitātets pjuētīmu, nav sravīgi kādā scbeīā ir srakātoti bturi vārdā, veigīni savgīri, lai primias un pdējais butri btūu saāvs vtieās. Pēārijie var būt plniīgi saukjati un jūs jjooprām veiēarst lsīat bez pomblrēām. Tas ntoeik tēpāc, ka paratsi mēs naeālsm kratu btruu atsšeiķvi, bet gan vrādu kā vneiu velesu." 

8 0 atbildēt

Esmu ievērojis, ka tagad daudzi ražotāji jogurtam vai citiem biezajiem, šķidrajiem produktiem vairs neraksta 1l, bet gan 1kg, jo 1kg<1l un tas ir viegls cilvēku apmāns.

7 0 atbildēt

Ražotājs nemānās, nekur nav rakstīts, ka tas ir krējums.

Ražotājs izmanto to, ka pircējs šo to nepamana. Un pēc tam jūtas izbrīnīts vai pat apkrāpts.

7 0 atbildēt

Savējos jau var atļauties čakarēt. Kampaņa "Pērc Latvijas preci" uzturēs preces noietu līmenī. emotion

4 0 atbildēt

wai tad īstais krejums uzreiz nemaksa wairāk, tādējādi var atšķirt pēc cenas ? Gan jau kāds viltīgs ražotājs arī sūdu gribēs par lielāku naudu ietirgot.

3 0 atbildēt

Nu kas nezina tad jā tā ir tāpēc ka tas nav krējums īsts krējums kas taisīts tikai no piena, līdz ar to PVD vai kaut kāda cita valsts instance aizliedz šos produktus saukt par krējumu. Līdz ar to Latvijā ir nopērkams augu tauku krēms ar piena olbaltumvielām! Un pirms krēma bija nopērkams "skābā krējuma izstrādājums" vai kaut kas tāds!

Kaut kad ļoti sen šis jautājums bija aktualizējies, bet redz kādam kamēr aiziet līdz smadzenēm! 

3 0 atbildēt

Ak tad modificētu cieti arī jau maskē zem pārveidota ciete. Jāpiefiksē.!

3 0 atbildēt

tas ir vecais labaisk krejuma izstradajums

2 0 atbildēt

Vai tad krējuma izstrādājuma vairs nav, bet ir krēms? Nedzīvoju Latvijā šobrīd, tāpēc nezinu. 

Nu ražotāji dod vaļā... Laikam, dodoties uz LV, veikalā katrai precei nosaukums un sastāvs būs jālasa pa zilbēm vai burtiem, lai ātrumā nepaķertu ko nepareizu, jo to, kas automātiski prātā ir palicis, acs ne vienmēr pamana. Šitā jau pāris reizes esmu iegrābusies produktos. 

2 0 atbildēt

Lasīt vajag mācēt. Un par šo jau sen ir izstāstīts tv un ziņu portālos.

1 0 atbildēt

pag pag pag, šums sacelts tapēc, ka ražotājs zin, ka cilvēki grib krējumu nevis krējuma izstrādājumu. Un apzināti pārsauc otro, tā, lai domājot, ka ņem krējumu, ātrumā nopērk krējuma izstrādājumu. Tā jau ir iesmērēšana.

Ja man nav naudas, joprojām, tai jābūt manai apzinātai izvēlei, ko es pērku.

Šitas jau ir ķīniešu pakaļdarinājumu līmenī. (abibas utt)

1 0 atbildēt

Jaunais krējuma izstrādājuma nosaukums, lai neizklausītos tik draņķīgi un būtu grūtāk atšķirt nevērīgam pircējam.

0 0 atbildēt
Sen jau pamaniju emotion
0 0 atbildēt
Nesapratu emotion
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt