Tātad, pamanīju rakstu par to, kā baro slimnīcās dažādās pasaules valstīs. Izdomāju parādīt, kā mani baroja Rīgas Stradiņu Universitātes slimnīcā (laikam tāds bija pilnais nosaukums).
Piebildīšu, ka tā kā slimnīcās viesojos diezgan bieži, jau zināju, kas sagaidīs, tāpēc līdzi biju paņēmis savus piparu un sāls podus.
Ko lai saka, tā kā tur ir cilvēki ar dažādām problēmām, tai skaitā arī kuņģa, viņiem ir jāatrod vidusceļš, lai piemērotos visiem pacientiem. Tieši tāpēc ēdieni tiek gatavoti bez garšvielām un citām piedevām, kas varētu kaitēt kāda veselības stāvoklim. Kā arī es biju kaut kādā bezmaksas programmā un paši saprotat, Latvijā, ja bez maksas, tad nevienam neinteresē ko tu gribi.
Priecāsimies, ka bija kas vairāk kā tikai maize un ūdens. Nebija nemaz tik slikti. Ir bijis trakāk. Kaut arī ēdiens nebija no tiem gardākajiem, priekš slimnīcas bija ok, badā arī nemiru.
Brokastis neiemūžināju, jo tur, laikam, tiešām bija tikai maize un ūdens, ja paveicās tad tēja.