local-stats-pixel fb-conv-api

Kā Tas Strādā? #325

Sveiki Spoki! emotion

Raksts ir pacelts.
Klāt jau 3. daļa! Uhh... atkal jāsaka paldies par 300 "Plusiņiem". Šoreiz jūs pacienāšu ar jaunu rakstiņu. Še mielo acis!


Primā Daļa - Šeit!
Otrā Daļa - Šeit!

450 2 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

5. Nez, kas notiktu, ja šādi kratītu krānu, kad čurā? emotion

31 3 atbildēt

Nu 10. gan pēc montāžas izskatās. Astoņkāja acij nebūtu jāpazūd un savu ķermeni par krūmu pārvērst nav iemācījusies neviena dzīva radība.

10 0 atbildēt

emotion Kapec iemetam poda?

8 1 atbildēt

https://www.youtube.com/watch?v=D0B7F5UbTOQ ; atbilde uz tetovējumu noņemšanu

3 0 atbildēt

A kas domāts 2. bildē?

2 0 atbildēt

9. Ir nācies, ar vienu reizi parasti nepietiek, cepināja kādas 3 reizes. Itkā jau pūš aukstu gaisu virsū, bet tāpat kutina. Pastāv iespēja arī lietot virsmas anastēziju, bet tas paildzina procesu un IMHO ir lieki. Mazliet ož itkā cūku svilinātu, Galvanais nodzīt no tās vietas apmatojumu, savādāk ņemot nost pārsēju būs jautri. Ar krāsainajiem tetovējumiem ir bēdīgāk, tos gadās ka pilnībā izņemt ar lāzeru nevar, atliek mikroķirurģija, bet tas jau ir padārgs pasākums. Iekš eLVē laikam visjēdzīgāk ir iet uz VC4, izcenojumi atkarībā no kvadratūras ko jāpasvilina ar lāzeru. 

2 0 atbildēt

Uz šiem nevaru beigt skatīties.

2 1 atbildēt

7. - Atceros ka nodedzināju bomžu mitekli, labi ka pats miteklis bija konteinerā, bet tur bija smuks žogs apkārt no kociņiem un sausas lapas apkārt emotion tas bija netīšām... pēc neilga laiciņa bija reāli sūdi, pažarnieki utt., te pat Rīgā emotion pie tam...es ar draugu laidāmies lapās un turējāmie pa gabalu...tizlākais bija tajā, ka mana māja bija pāri brauktuvei, es vēl drēbes skrēju nomainīt, lai mani neatpazīst emotion ...sasodīts piromāns un ģēnijs.

Mūs viena vecene sākumā redzēja, vēlāk mēs atgriezāmies notikumu vietā (noziedzinieki vienmēr atgriežas emotion ), noķēra no muguras, pabāra un tad palaida.

1 0 atbildēt

7. mhm... un pīpēji kaprona zeķēs ietītas bērzu lapas un skaļi smējies emotion

0 0 atbildēt

forsiemotion vēl

0 0 atbildēt

Man likaš ka tetovējumus var tikai pabalināt ne noņēmt.Timte taču ir zem ādas ...

0 0 atbildēt

Raksti forshi! +++ Tev. Bet STRAADAA vai tomeer  DARBOJAS ?

0 0 atbildēt