local-stats-pixel fb-conv-api

Jauniešiem pieder nākotne!68

1830 18

Tātad, šis būs raksts par bērnu nepārāk apsveicamo aktivitāti populārajā sociālajā tīklā ask.fm un lietas, kuras ļoti kaitina!

Šis ir mans pirmais raksts, tapēc neesiet bargi :) Ir doma taisīt vairākas daļas no dažādiem salīdzinoši populāriem sociālajiem tīkliem! Šis raksts varbūt liks aizdomāties, cik ļoti patiesībā internets iedragā jauno paaudzi un ceru, ka jums patiks. :)

Paldies jau iepriekš!

Lūk kur arī otrā daļa - http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Jauniesiem-pieder-nakotne-2/695086

3 daļa - http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Jauniesiem-pieder-nakotne-3/695368

1830 18 68 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 68

0/2000

Tak man vispār nav skaidrs kam tie twitteri un citi šada veida sūdi ir vajadzīgi Fuck this shit  emotion emotion

116 3 atbildēt

šis portāls vispār ir sviests

mūsdienu sīkie degradējas arvien trakāk oO

66 0 atbildēt

Nekā nesapratu, kādēļ jādzen kaut kāds sviests, jātērē laiks un jādzenas pēc virtuāliem krutumiem ? Internets paver tādas iespējas par ko agrāk pat sapņot nevarēja, var sapazīties, ar domubiedriem pieredzē padalīties, štellītes reālas sabīdīt, veicināt savu un citu izaugsmi...   Bet kas sanāk, notiek degradēšanās emotion ne tanī virzienā  airējam, mīlīši, ja to lietu pagrieztu pareizajā virzienā, ne tikai mūsu mīļotajiem štatiem pogas izgrieztu, kļūtu par pasaules lielvalsti emotion

49 0 atbildēt

Pagaidām grūti pateikt cik nozīmīgs ir šads raksts spokiem, vai tas nebūs kā paraugstunda mūsu tīņiem, kuri vēl tur nav pabijuši, viņu  interesi tas piesaistīs. Pašam ieteiktu piestrādāt pie pareizrakstības kļūdiņām.

21 0 atbildēt

Veči, iespaiž laik manam komentam un es Tev aizsūtīšu personīgo vēstuli ar procentiem no 10 līdz 4000, Yo. Peace, gaidu laikus un buwčiņas un feivoritus, ja ne, tad tu esi nūģis, kas nogalina bērnus Āfrikā. Peace, like! #YOLO # SWAG

21 0 atbildēt

Mērīšanās ar krāniņiem ir izplatīta visu vidū. Tikai katrs dara pa savam. Politiķi tā, profesori tā, bet jaunieši tā. Protams jāapzināš robežas, kas ir un kas nav pieņemami. 

Katrā ziņā manās acīs cilvēks, kurš lūgsies lai viņa rakstam/komentāram/bildei ieliek + , neko labi neizskatās. Jo kas ir nopelnījis, tas dabūs. 

Un kāda jēga dēļ tās sū** atpazīstamības, it īpaši jau sociālo tīklu atpazīstamības. Ja grib izcelties, tad jādara kautko nopietnāku, no kā arī kādam citam labums, ne tikai pašam ;)

19 0 atbildēt

Paskatieties vēlreiz uz astoto bildi

vai man tā liekas, vai arī čalis mīl Zani, bet ir Sabīnes Začīts emotion

12 0 atbildēt

Piedomā labāk pie savas gramatikas, pirms veido rakstu ar nosaukumu- ''Jauniešiem pieder nākotne'' ...emotion

13 2 atbildēt
Es nesaprotu kā var rakstīt ar visiem šitiem #-'~, kāda jēga??
11 0 atbildēt

Par to popularitāti ir kā ir dažš ieliek kautkādu bildi ar tekstu un uzreiz 100+ patīk saspiež ja es tādu ieliktu man labi ja 2-3 patīk, tiktu uzpiesti emotion Bet nav nevainas tam portālam koncepcija jau laba. Bet idioti ir visuru un šis portāls ir viegls mērķis, lai dirstu anonīmi. Un liec kādu ierobežojumus vēlies. IDIOTI VIENMĒR ATRADĪS PEKĻUVI, jo tas ir viņu dzīvesveids un jēga.

8 0 atbildēt

Jaunie nodarbojās ar sūdu visādos portālos. Vecie uzskata, ka viņi bezjēdzīgi tērē laiku un izskatās tizli

 

Vecie aprunā jaunos, cik jaunatne ir tizla. Jaunie uzskata, ka viņi bezjēdzīgi tērē laiku un izskatās tizli

 

Interesantais ir tas, ka pilnīga taisnība ir gan vieniem gan otriem

7 0 atbildēt

Es laikam esmu atpalicis emotion tikai tagad uzināju ka ir tāds ask.fm emotion

7 1 atbildēt

 emotion 

5 0 atbildēt

Manam bērna nebūs interneta, kas to zin kas ar mani notiktu ja man 10 gados būtu internest, es māsas seju kāsoju ar guašām un gājām uz veikalu, kaimiņiene ieraudzīja un teica, ka viņa ir nesmuka un es pateicu, ka viņa ir veca un neko nesaprot no modes! Un māsai bija balta seja, zilas ''acu ēnas'' un mazas melnas uzacis!  Vai es to būtu ielikusi internetā-jā! Bet paldies Dievam, ka man nebija tāda...

6 1 atbildēt

Un ja jūs zinātu, kas notiek skolās. emotion emotion

5 0 atbildēt

vai es vienīgā pamanīju, ka 8. ir rakstīts, ka viņš mīl Zanīti, bet pēc tam tur, kur @niks ir rakstīts Sabīnes Za4ītis? :D

5 0 atbildēt

visi ir pakārušies paši savūs sūdos.

4 0 atbildēt
Par ceturto punktu runājot...tiešām nesaprotu šos cilvēkus,kas publicē šādas bildes,lai krātu 'like'.Vai tiešām nav kauna izmantot cita cilvēka nelaimi,lai gūtu sev labumu.
4 0 atbildēt

Kā man kretinie dr.lv tie idiņi kas JAUTĀ vai kāds kko UZJAUTĀ iekš ask.Kur loģika? emotion Pamatīgs saskares trūkums ar cilvēkiem,vientulība, vai vienkārši atmirušas smadzeņu šūnas? Pilnīga atpalicība,gribētos tādiem pirkstus nocirst un izkastrēt lai nevairojas.

5 1 atbildēt

Ir redzētas šitādas stulbības arī no jau pilngadīgu cilvēku puses līdz 20 gadiem. Vājprāts. Baidos domāt kas būs ar nākošo paaudzi.emotion

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »