local-stats-pixel fb-conv-api

Ja Kaimiņa tvītus pārvērstu iedvesmojošos plakātos...18

353 2

Es gan nezinu vai kāds šādus plakātus pirktu, noteikti jau atrastos kāds, bet no šī varētu izvērsties labs biznesiņš.

353 2 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Es savukārt kaimiņu atbalstu. Manās acīs, ar saviem izteikumiem viņš cenšas parādīt savu atšķirību no pelēkās masas. Vai tiešām mums ir vajadzīgs, lai saeimā visi ir vienādi noskaņoti pret lietām? Ā,pareizi, vienbalsīgi nekas nekad netiks pieņemts, jo ir arī Saskaņas Centra deputāti. Katrā ziņā, Artuss ir pareizais virziens. Vairāk savādi domājošo!

17 4 atbildēt

Kaut kā neiedvesmoja emotion

11 2 atbildēt

Vārnas lido bāros...čota neesmu redzējis!

6 0 atbildēt

Nebaidos teikt, ka pirmo reizi Lv vēsturē, kāds deputāts strādā cilvēku un valsts interesēs, nevis TIKAI savas kabatas. Tie lielākie viņa nodirsēji ir vai nu saspieduši smadzenes, vai arī akli un nedzirdīgi un neieklausās cilvēku teiktajā, tikai mauc savu  emotion

5 2 atbildēt

Izklausies pēc mazas meitenes kurai skauž, ka netiki pie lielās siles, noraut lielo kāpostu emotion

3 2 atbildēt

 

Zini, nemīlu ne Rižibabu un viņas 99 laupītajus, ne Kaimņu, bet Kaimiņa ievēlēšana ir publikai neliela kompensācija par neiespējamību izvēlēt laukā no turienes Rižibabu. Un ir veltīgi pārliecināt cilvēkus par augstajos plauktos sēdošo labajiem darbiem, ja viņiem katru mēnesi, maksājot par elektrību, ir jāizvelk no kabatas krietna naudiņa par "zaļo enerģiju" kura nafig ir vajadzīga un kuriem ir jabrauc pa galīgi štruntīgiem ceļiem, godīgi maksājot ceļu nodokli. 

Kaut kāda jēga būtu no labējajiem gan Saeimā, gan valdībā, bet tautai galvās  ir par daudz sociālistiskas putras, lai Latvijā būtu izredzes kaut vienai pa īstam labējai partijai. Bet ar kreisajiem pie stūres Latvijas ekonomikā nekas labs notikt nevar.

Ja nav biezākas maizes, nu tad lai ir šādas tādas izpriecas.

0 0 atbildēt

3. jau nav viņa paša izdomāts

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Neraudi.

1 2 atbildēt

Nemaz nepagodināšu tevi izlasīt līdz galam tavu šaurās pierītes komentāru... Skaidri redzamas personiskas antipātijas pret Kaimiņu. Āboltiņa, kuru cilvēki nemaz nevēlējās redzēt, uzpirka Junkuru un pati saeimā ielīda pa logu.. NOŽĒLOJAMI !

Kaimiņš - Ar VIŅA palīdzību tika izveidota maximas komisija (kāda no tās komisijas jēga, tas ir cits stāsts) Viņš saviem vēlētājiem solīja visu filmēt, to arī pilda, pirmo reizi valsts vēsturē tautai ir iespējams zināt, kas tai saeimā notiek. Pateicoties Kaimiņam tika atlaista medicīnas sekretāre (neatceros vārdu) kurai neadekvāta alga mēnesī pāri pa 6 tūkstošiem, Janīna Kursīte un visa ētikas komisija Kaimiņam pat pateica paldies. Ja nebūtu Kaimiņa, viņi būtu padzēruši kafiju un palielinājuši algu sev vēl vairāk..

Šobrīd svaigākais, Kaimiņa ierosinājums atlaist NEPLP, nelietderīgi izšķērdē pusmiljonu, Dimants šķiet jau ir atlaists, vēl tikai jānogirež budžets rādio 5LV kuru neviens NEKLAUSĀS, bet budžets no valsts naudas ir 500 000 !!!

NU, UZRAKSTI KO TAVA RUDĀ LAPSA IR IZDARĪJUSI KOPŠ PĒDĒJĀM VĒLĒŠANĀM??? Ā, PATEIKŠU NEDAUDZ PRIEKŠĀ - SĒDĒJA UN ĒDA KONČAS AR RIEKSTIEM..

1 2 atbildēt

Nē pidriķi, man žēl tevis, savāc vēl kādu ar  šaurās pierītes domāšanu, sataisi plakātus ar uzrakstiem "Atlaist saeimas klaunu!" un ej piketēt. Varbūt tava mīļotā Āboltiņa tev iedos kādu riekstu konču, jo tu nemaz nebiji spējīgs atbildēt uz manu jautājumu.... emotion  šī saruna ir beigusies!

1 2 atbildēt

Tukša muldēšana, skan kā tukšā mucā... Pāris mēnešus Kaimiņš JAU ir izdarījis to, ko piemēram Āboltiņa nav izdarījusi tur sēžot jau gadus 8 ! Tavs vienīgais arguments, ka viņš ir galma āksts, klauns un kas tur vēl... Dēļ tādiem muļķiem kā TU cilvēki Latviju arī pamet.  

0 2 atbildēt

Artuss ir galma āksts, cik stulbam jābūt, lai viņu iebalsotu parlamentā. 

5 8 atbildēt