local-stats-pixel fb-conv-api

Iekrājušās bildes (pirmais raksts)14

Hey. Tā nu ienāca prātā ka nēsmu ielicis nevienu rakstu, bet atrodos portālā jau vairākus gadus, kas kaut kā neiet kopā, ņemot vērā ka esmu diezgan aktīvs ar kameru un bildes datorā dačertā un vēl nedaudz, tā nu nolēmu padalīties. izmantotā spoguļ kamera ir sony STL-a58 spoguļ kamera ir apveltīta ar 20 mega pikseļu izšķirtspēju un tika iegādāta par savu naudu kaut kur pirms gada, atļaušos piebilst to ka man šī ir pirmā spoguļ kameras pieredze. kamera mazlietota maksāja kaut kur 200 e kas likās superīga cena salīdzinot ar to ka blakus atradās tās pašas kameras tik cenas starpība no 100-150 e dārgākas kas ir diezgan sālīti priekš pirmās kameras, atklāti sakot nebūtu tērējis pat 200 e ja nebūtu tik sulīgi perfekts darījums. orģināli fotografēt un fijmēt man patīk jau ļoti sen, bet tik salīdzinoši nesen tiku pie pirmās spoguļkameras pieredzes sakarā ar to ka čomam bija kaut kāds vecs canon vai nikon, un uzņemot bildes čoms teica ka baigi labi un va tiešām es biju tas kas uzņēma bildes, teicu jā, un vēlāk jau citi sāka teikt ka superīgi izskatās un man ar vaigot kameru, tā arī ieķēru vienu pats, un nenožēloju ne centa. bet ko nu vairs, ķeramies pie bildēm. Ja būs atsaucība būs vēl rakstu, jo kā jau teicu bilžu man ir milzum daudz, atvainojos par gramatikas kļūdām, nēsmu skolā.

« 1  2  3  4 »
99 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Lieliskas bildes. emotion

8 0 atbildēt
Superīgas bildes. 😊😊
3 0 atbildēt

Labas!  emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

skaisti buds, tikai mazliet pārgatavojušies emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Un šī ir tikai maza daļa no bildēm un viņas vēl pat nav apstrādātas iekš lightroom, šīs ir plikas jpg. man visām vēl Arw stāv. Liels paldies, bet pārdot bildes ir diezgan grūti ja neiegulda tajā naudu.

0 0 atbildēt

Paldies liels, man tev jāpiekriīt nav ko paļīties, par bildēm neviens vēl nav savākts, plus nav teikts kur tās uzņemtas, jo atcerēsimies to ka ar katru dienu arvien vairākās vietās medicīna atgūst savu legālo spēku, un šis augs medicīnā tiek izmantots vairākus tūkstošu gadu.

0 0 atbildēt

Diemžēl, vai par laimi NĒ, par bildēm cietumā neliek, un atceries to ka uz zemeslodes ar katru dienu tas paliek legāli ar vien vairākās valstīs un nerunājot par štatiem.

0 0 atbildēt

Tieši tā.

0 0 atbildēt