local-stats-pixel fb-conv-api

Ideāla, transformējama istaba zēniem6

32 1

Kāda ģimene Krievijā radījusi neparastas istabas saviem dēliem, ļaujot tiem atraisīt savu radošumu, justies brīvi un dodot iespēju mainīt interjeru pēc sirds patikas.

Pirmo reizi ienākot mājās tika konstatēts, ka vietā, kur tika plānotas puišu istabas, otrais stāva telpas bija par zemu, lai tajās izvietotu pilnvērtīgas istabas, tāpēc tika pieņemts lēmums veidot radošu un aktivitāti atbalstošu telpu, kas neierobežotu puišus ne ativitātē, ne arī plašuma baudīšanā.

Tika pieņemts lēmums lejas stāvā izvietot transformējamas mēbeles, kas ļauj mainīt istabas interjuru pēc noskaņojuma, savukārt augšstāvā izvietot šūpuļtīklus un kvalitatīvu apgaismojumu, lai mudinātu zēnus gan kustēties, gan, piemēram, lasīt. Šī telpa ne tikai atbilst puišu raksturam un mīlestībai uz nepārtrauktu kustību, bet arī ļauj ieskatīties debesīs un vērot zvaigznes, kā arī mūžigi mainīgos laikapstākļus.
32 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.gost.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Nu un kāpēc tikai puišiem?! Man arī patīk! Un patiktu arī, ja tāda istaba būtu manā mājā emotion

4 0 atbildēt

Piekrītu meitēnam! Kas tā pret diskramināciju pret sievietēm? Es reāli būtu sajūsmā, ja man būtu tāda dzīvojamā telpa! emotion

4 0 atbildēt
Baltā skaudība.emotion tīkls pret jumta(?) logiem zvaigžņotām naktīm. Ehh.
2 0 atbildēt

Muļķības, šī telpa tika izveidota sadarbībā ar krievu raidījumu ( kaut kas līdzīgs mūsu mājokļa jautājumam), istaba tika veidota diviem studentiem (māsai un brālim), kuri pārvākušies uz pilsētu pie vecvecākiem, tagad šī istaba ir izveidota tajā pašā vecvecāku mājā, ēku sadalot divās daļās, tika ielikti jauni logi tur, kur tie nemaz nebija, tas transformējamais dīvāns ir arī kā papildus guļvieta, kas ir īpaši dizainēta tieši viņiem. 

1 0 atbildēt